donderdag 21 augustus 2014

Capiz schelpenlamp

Sfeervolle schelpenlampen gemaakt van capiz , schelpen, bamboe en rotan. Zowel vloerlampen als hanglampen en tafellampen. Glasmozaïek tafellampen in verschillende. Deze hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen worden met de hand gemaakt.


Deze oesterachtige schelpen zijn plat en komen voornamelijk voor in de wateren rond de Filipijnen. Leuk voor een inrichting met de stijl beach.

De schelpenlampen zijn heel sfeervol en decoratief voor in uw woonkamer. Exclusieve sfeerverlichting, handgemaakt. Onze staande schelpenlampen behoren tot de groep designlampen. Samen met Balinese kunstenaars proberen we steeds weer vernieuwende producten te ontwerpen die passen bij de huidige tijd. Deze schelpen vloerlamp brengt een hoop sfeer en warmte in huis.


Mooie staande capiz schelpenlamp , leverbaar in maten, dus mogelijkheid om een eenheid te creëren in je woonkamer. Capiz schelpenlamp , handgemaakte lamp uit Indonesië (bloempatroon). Een lamp voor op de gron een lamp voor op een tafeltje of dressoir of zelfs op je nachtkastje.

Met deze handgemaakte schelpenlamp in de kleur geel schijnt het zonnetje in huis! Schelpenbol Zeester cm. Vroeger werd deze schelp gebruikt voor ramen in huizen en ze zijn vooral te vinden in de Filipijnse wateren. Staande schelpenlamp capiz _ vierkantjes midden strook verkantje goud _cm. Het is een platte schelp die vrij rond van vorm is.


Maak van deze hanger een unieke Ibiza lamp door er (zelf) een fitting in te hangen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De maten variëren in diameters van 4 en centimeter.


Mocht u toch opzoek zijn naar iets anders dan een schelpenlamp voor aan het plafon dan kunt u bij ons ook terecht voor een van de mooie hanglampen van schelpen of een tafellamp van schelpen. Een juweel voor in je woonkamer. In meerdere maten leverbaar, dus eenheid creëren is mogelijk.


De Indonesische schelpen lampen van Villaflor bestaan schelpen of gemalen capiz schelpen die zijn verwerkt in fiberglas. Geen een schelpenlamp is hetzelfde en dat is wel de charme van dit handgemaakte natuur product. Bent u gek op dat unieke strandgevoel dan zijn de schelpenlampen echt iets voor u. Design drijfhout schelpen hanglamp. Daarnaast erg populair momenteel voor een schelpen schilderij.


Je kan natuurlijk de lamp kant en klaar kopen, maar het is leuker om deze zelf te maken.

Maar denk ook eens aan een mooie lamp. Let op deze capiz is de natuurlijke uitvoering, dus geen exact ronde uitvoeringen. Wil je allemaal dezelfde rondjes, dan kan je ze knippen. Een schelpenlamp bestaat uit parelmoerkleurige, ronde, platte ‘schelpen’. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.


Maar je kunt deze lamp ook heel makkelijk zelf maken. Het geeft een gevoel van zomer, zee en strand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts