woensdag 13 augustus 2014

Vliegende wekker

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Ruim assortiment online bestellen! De grootste collectie wekkers vind je hier!


Wekkers tegen de laagste prijzen.

Het alarm kun je alleen uit zetten door de propeller te vangen en weer op de wekker te zetten. Zo moet je wel opstaan:) Natuurlijk heeft de wekker ook een klok met digtale weergave. Hij stopt pas met rinkelen als je hem hebt gevangen en terug hebt gezet op zijn voetstuk. Deze vliegende wekker zorgt ervoor dat je echt niet in je bed kan blijven liggen, doordat hij bij het afgaan van zijn alarm opstijgt en door de kamer vliegt.


Nooit meer te laat komen in de ochtend door deze vliegende wekker. Wakker worden en opstaan gebeurd vanaf nu met een beetje meer enthousiasme dankzij deze vliegende wekker ! Op het alarm zit een zwart balletje dat gaan vliegen als het alarm afgaat. Pas als je het balletje terug op de wekker plaatst stopt het alarm.

Ideaal dus voor mensen die moeilijk kunnen opstaan. Natuurlijk kan de wekker ook gedeactiveerd worden. De vliegende wekker kan ook zo ingesteld worden, dat hij elke vier minuten afgaat. Met een andere knop op de wekker kan de wekker getest worden, voor als hij bijvoorbeeld aan vrienden moet worden geshowed. Heeft 4x AA batterijen nodig, die zijn niet inbegrepen.


Een vliegende wekker vliegt weg wanneer hij af gaat. Je stelt de wekker in op een tijd voordat je naar bed gaat. Als in de ochtend de wekker af gaat vliegt deze weg naar een bepaalde plek in de slaapkamer. Dit is vaak een andere plek. Omdat de wekker af blijft gaan tot dat jij hem uit zet, moet je wel uit bed komen om de.


Nachtlamp met wekker twee-in-een ontwerp, interessanter en praktischer dan eenvoudige nachtlamp of wekker. Ontworpen met vioce-bediening en. Specialistisch advies nodig? Deze wegvliegende wekker is misschien irritant maar hij is ook erg effectief. Je zult niet snel in je bed blijven liggen wanneer deze helikopter wekker afgaat.


Het vervelende geluid kan alleen worden uitgezet wanneer jij je de taak hebt volbracht. Met dit alarm komt u gegarandeerd uit bed.

Nadat het alarm af gaat, stijgt de propeller op en vliegt door de kamer. Dit betekent dat u uit het comfortabele bed moet. Eindelijk een wekker die je niet alleen wakker maakt maar ook bezig houdt. De Flying Alarm Clock schiet een vliegend object door de kamer dat genadeloos lawaai maakt.


Dan is het aan jou om het te vangen en terug te zetten op de wekker. Zodra het alarm afgaat vliegt de propellor de lucht in en land op een andere plek in de kamer. Om het alarm af te kunnen zetten, zul je de propellor moeten gaan halen en terug op de wekker plaatsen. Kenmerken:Digitale weergave op het lcd-scherm.


Een wekker die je vertelt hoe lang je nog te leven hebt en hoeveel geld je nog hebt. Amerikaanse whizzkids hebben zo’n deprimerend exemplaar ontworpen. Vrouwonline zette bijzondere – en iets vrolijkere!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts