vrijdag 22 augustus 2014

Bolsius geurstokjes aanbieding

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Koop nu heel voordelig een nieuwe geurstokje. Jij bepaalt hoe je betaalt! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Alle geurstokjes vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Kies uit producten vanaf € 152. Alle aanbiedingen van geurstokjes uit alle folders van supermarkten.


Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat je er omkijken naar hebt. De stokjes staan in een interieurparfum en geven zelf heel langzaam de geur af aan de ruimte, doordat het parfum in het hout trekt. Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet.

Door de stokjes regelmatig te vernieuwen, blijft de geur helder en ruikt uw omgeving constant naar uw favoriete geur. Met heerlijke kleuren, geuren en mooie verlichtingen proberen zij de consument naar de mooiste en ontspannendste sferen te brengen. De prijs ligt gemiddeld rond de €- €47.


De doorsnee-prijs ligt tussen de €en €23. Deze geurstokjes worden geleverd met losse stokjes en de geur van tomaten bladeren, groene kruiden en zacht mos. Tevens zijn de vloeistoffen van de geurstokjes los bij te bestellen. De stokjes zet je rechtop in het potje met vloeistof, waardoor de geur zich verspreidt door de ruimte. Af en toe draai je de stokjes, zodat deze de geur blijven verspreiden.


Je kunt kiezen uit een groot aantal geurtjes, van fris en fruitig tot zoet en kruidig. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont geurstokjes folder aanbiedingen op trefwoord. Geef je huis warmte met een mooi vloerkleed of steek gezellig kaarsjes aan. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De geurverspreiders in een flesje van 1ml behouden circa weken hun geur. De duur is afhankelijk van het aantal stokjes dat wordt gebruikt. Vanzelfsprekend zijn deze geurstokjes iets duurder dan de versie met ml.

De geurstokjes met een 1ml flesje zijn verkrijgbaar in verfijnde. Korting ipad air price south africa. Solo magnetron aanbieding.


Energie aanbiedingen playstation 4. Goedkoop bolsius geurstokjes aanbieding monopoly plein. Amstel halve liter blik aanbieding. Makita accu schuurmachine aanbieding.


Apple magic mouse aanbieding. Met geurstokjes zorg je ervoor dat er op die plekken in huis een heerlijke, subtiele geur hangt. De stokjes, meestal gemaakt van rotan, stop je in een flesje met geurolie.


Deze stokjes nemen de geur in zich op en verspreiden de geur van de olie. Wij hebben soorten geuren in ons assortiment, voor. Koop en verkoop bolsius geurstokjes eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De navulling geurstokjes is 2ML en dat betekend dan dat je daar weer weken plezier van zult hebben. Bolsius Huisparfums koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts