dinsdag 19 augustus 2014

Micro usb ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Vind micro usb het nu op Kensaq.


Micro usb ventilator

Bekijk de nieuwe collectie van Micro online bij de Bijenkorf. Dan bent u bij de LeuksteKoop. Zolang uw telefoon een micro usb aansluiting heeft, kunt u deze mini ventilator gebruiken op uw telefoon. Deze zwarte micro - usb telefoon ventilator biedt binnen enkele seconden frisse lucht.


De siliconen propeller is verwijderbaar. Deze witte micro - usb telefoon ventilator biedt binnen enkele seconden frisse lucht. Telefoon ventilator met micro USB. Veilig en eenvoudig op te bergen dankzij de afneembare siliconen propeller.


Micro usb ventilator

Voeding via de accu van het media apparaat. Gemaakt van kunststof en siliconen materiaal. De ventilator is aan te sluiten op. Deze ventilator is veilig en eenvoudig op te bergen dankzij de afneembare siliconen propeller.


Zorg met deze mini ventilator voor verkoeling! USB ventilatoren zorgen voor verkoeling tijdens het werken en dit komt ten goede van de productiviteit. Het voordeel van een USB ventilator is dat ze compact zijn en met praktisch elke laptop of computer werken. Morgen al in huis vanaf €23. Bestel nú online via Beslist.


Aan en uit switch op de fan, het is niet nodig om de fan uit de usb poort te halen om deze uit te zetten. De tekst, de regenboog en beelden werken automatisch, geen instellingen mogelijk. Airing micro USB ventilator.


De verwijderbare siliconen propellor maakt het item veilig en eenvoudig op te bergen. Met onze stijlvolle usb - ventilator zorgt u overal voor frisse wind - of thuis, op kantoor of onderweg. Ventilator geschikt voor iedere voor micro usb ingang. Met twee rotorbladen die voor een heerlijk verfrissend briesje zorgen waar je ook bent.


Klik de ventilator eenvoudig in de dockpoort en de ventilator gaat draaien. De rotorbladen zijn gemaakt van de zacht siliconen materiaal waardoor het geen kwaad kan als je er tegenaan komt. Handig, compact micro USB Fan ? De propeller draait door de accu van het media-apparaat.


Flexibele USB - ventilator met zwanenhals die je behalve verkoeling, ook trakteert op een lichtshow. De gekozen tekst kan in twee kleuren, namelijk blauw en groen, worden weergegeven. De eer voor deze tip komt Herman toe.


In het topic over zijn gistingskast maakte hij melding van een goedkope USB ventilator. Inmiddels heb ook ik een dergelijke ventilator aangeschaft voor de koelkast waarin ik mijn CCT heb staan. USB -B) USB - ventilatoren (vast aangesloten snoer) laden van mobiele telefoon (verschillende stekkers mogelijk) De twee data-aders worden dan niet gebruikt.


Een computer is zelfs niet nodig: er bestaan voor dit doel netstekkers met een USB -A-aansluiting, die de netspanning of de spanning van een auto-accu omzetten in volt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts