donderdag 21 augustus 2014

Vlinders kweken kopen

Vlinders kweken kopen

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Deze set wordt geleverd inclusief hoge kwaliteit figuren die de levenscyclus van de vlinder laten zien.


In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Gedurende het gehele jaar worden er steeds verschillende vlinders geboren. Uiteraard kan dit seizoensgebonden zijn. Wij kopen om de twee weken van over de gehele wereld 2poppen in om nieuwe vlinders te kunnen kweken.


Hopelijk planten de vlinders zich voort, komen er eitjes en kan de rups die daaruit komt zich vol genoeg eten om te verpoppen. Het aanbod in de lente is vaak beperkt en via de reguliere kanalen zijn er door de grote vraag lange wachtlijsten. Je eigen vlindertuin in huis.


Heeft u een rups gevonden en wilt u deze thuis opkweken tot vlinder ? Dan zijn er aantal zaken waar u goed op moet letten. Het opkweken van rupsen is zeker niet altijd makkelijk. Maar het geeft erg veel voldoening als je tenslotte de (nacht) vlinder uit ziet komen en vervolgens ook weer de vrijheid kunt geven. De vlinders van de zomergeneratie hebben zwarte bovenvleugels met langs de achterrand een oranjerode gevlekte band en over het midden van de vleugel een witte band. Bij vlinders van de voorjaarsgeneratie is de bovenkant van de vleugels oranjebruin met een zwart vlekkenpatroon, waardoor de vlinder enigszins doet denken aan een parelmoervlinder.


Echte vlinders in de klas? U ontvangt een pakket met eitjes, rupsen en poppen. Leuk om te doen en onvergetelijk voor de kinderen! Guus kweekt al meer dan jaar vlinders. U kunt bij hem levende vlinders bestellen om die bij een speciale gelegenheid los te laten.


Een bijzondere gebeurtenis waar u nog regelmatig aan zult terugdenken en waar vaak nog lang over wordt nagepraat. Wij hebben méér dan 3soorten opgezette vlinders op voorraad. Alle vlinders die in de webshop staan, zijn verkrijgbaar in een exclusieve handgemaakte houten lijst (alleen verkrijgbaar in De Museumwinkel.com).


Onze lijsten worden speciaal voor ons gemaakt van hoge kwaliteit hout. Bovendien vinden je (klein)kinderen het betoverend om te blijven kijken naar een fladderende vlinder of de stippen van een lieveheersbeestje. Je kan de natuur een handje helpen om ze naar je tuin te lokken met de bloemenmengsels van DCM. Gans de maand juli staat in teken van vlinders. Men denkt dan onmiddellijk aan dagvlinders zoals een dagpauwoog, het zandoogje, de atalanta of het koolwitje maar misschien kan het ook leuk zijn om te ontdekken welke vlinders er ’s nachts in jouw tuin rondfladderen?


Vlinders kweken kopen

Voor kinderen zijn ze daarom heel erg leuk en leerzaam om te houden. Hoe specifieke vlinders verzorgt moeten worden valt de lezen in de volgende caresheets (zie menu aan de linkerkant). Daar heeft de vlinderstruik dan ook zijn naam aan te danken.


Met zijn prachtige bloempluimen is het een echte eyecatcher in je tuin die ook nog eens vlinderlokkend is. Goed dus voor mens én dier! Ze hebben zon en warmte nodig om te vliegen. Hun vleugels dienen als zonnecollectoren. Vlinders zijn gek op de Buddleja davidii.


Sommige soorten vangen de zonnestalen met hun vleugels in een V-vorm, andere spreiden juist de vleugels. De optimale temperatuur van een vlinder ligt tussen °C en °C. Deze vlinders gaan als cocon naar vlindertuinen over de hele wereld. De vlinders die wij verkopen komen uit farms en hebben een levenscyclus meegemaakt.


Ze zijn daar op natuurlijke wijze dood gegaan. In de rubriek Losse vlinders kunt u de vlinders los kopen , zonder lijst. Of u kunt er voor kiezen er een losse lijst bij te kopen , waarin wij de vlinder (s) voor u kunnen plaatsen. Er zijn verschillende diertjes, planten en levenscycli te koop , deze vind in onze webshop. Aqau Dragons, Triops, Lieveheersbeestjes, mieren, vlinders en de Kietel me Plant, stuk voor stuk bijzondere stukjes natuur.


Vlinders kweken kopen

Tevens levert Waterwezens in de zomerperiode ook lieveheersbeestjes om te gebruiken tegen de bladluis. Met het echte kweken van vlinders , beleef je de gehele cyclus van ei tot ei en alle stadia die daar tussen zitten. Een voorwaarde is dat de vlinders paren en ook weer bevruchte eitjes leggen.


Een kweek is bij mij pas gelukt als ik eindig waar ik mee begonnen ben, dus van ei naar bevrucht ei, van pop naar pop of van Lrups tot Lrups.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts