maandag 18 augustus 2014

Bamboe schoenenrek

Ruim assortiment schoenenrekken speciaal voor aan de deur! Grote collectie schoenenrekken hier! Schoenenrekken tegen de laagste prijzen. Grootste aanbod kampeerartikelen. Het voordeel van een schoenenrek is dat je deze zelfs in je kledingkast kunt zetten.


Het schoenenrek van hoogwaardig bamboe biedt op etages ruimte paar schoenen. Bovendien is de schoenenkast nog op vele andere manieren te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld het bamboerek als bloemenbank in de woonkamer. Hij is goed afgewerkt en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling.


Bamboe is het opkomende trendy materiaal. Dit LifeGoods schoenenrek van 1procent natuurlijk bamboe staat netjes en verzorgd in je. Geschikt voor tot paar schoenen.


Bamboe schoenenrek

Op dit prachtige schoenenrek ruim jij je mooiste schoenen eenvoudig op! Pluspunten van dit bamboe Decopatent schoenenrek : Dit bamboe schoenenrek heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en past in elk interieur! U kunt uw schoenen netjes en georganiseerd opbergen in dit schoenenrek van bamboe met twee lagen. De authentieke bamboekleur geeft uw interieur een tropische uitstraling.


Dit schoenenrek is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig bamboe , waardoor het zeer weerbestendig en. Hoe houd je de hal schoon, opgeruimd en struikelvrij? Met handige kasten en rekken! Jassen en tassen hang je aan de kapstok.


Bamboe schoenenrek

Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Daardoor is het rek niet alleen praktisch, maar ook een blikvanger in uw interieur. Onderhoudsvriendelijk De schappen van het schoenenrek zijn open waardoor er geen zand en water achterblijft in het rek. Een andere optie is een stoffen schoenenrek.


Deze heeft als voordeel dat hij erg licht is en dus eenvoudig kan worden verplaatst. Wat alle schoenenrekken en –kasten gemeen hebben is dat ze uw schoenen beschermen tegen stof, vocht en verkleuring. Deze kast kan u gemakkelijk in de hal plaatsen zodat u met uw schoenen niet steeds het hele huis door hoeft. Daarnaast kan u uw schoenen ook organiseren dankzij een schoenenrek , dit rek kan in uw kleerkast geïntegreerd worden.


Op deze manier staat het rek niet in de weg en ziet u uw schoenen niet staan. Dankzij het materiaal heeft het rek een natuurlijke uitstraling. Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in te brengen met een schoenenrek ! Geen rond slingerende schoenen meer, nee, vanaf nu heeft elk paar zijn eigen plekje op je nieuwe schoenenrek. Het rek heeft een opvallend design en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling dankzij het materiaal. Uitschuifbaar van tot 1cm.


Handig in de hal of bij de achterdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts