maandag 4 augustus 2014

Remklauwen verven hammerite

Je nieuwe remklauwen van alle merken en types vind je bij Carpardoo! Het grootste assortiment A-merken. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Aangezien hier altijd roestvorming is, wil ik deze verven.


Remklauwen verven hammerite

Leek het mij wel leuk om mijn remklauwen rood te verven. Ik zag dat de halfords een setje heeft om dit te doen. Of heeft iemand een andere goede optie om dit voormekaar te krijgen?


De remklauwen worden nooit zo heet dat de lak gaat bladeren. En als dat wel het geval is dan zit er toch iets niet goed. Ik heb al eerder gehoord dat mensen de remklauwen met gewone verf doen, en met hammerit. Ik ben wel benieuwd naar wat foto`s.


Remklauwen verven hammerite

Ik zelf dacht aan roo maar goud kleur of zilver is natuurlijk ook wel deftig. Ik heb een beetje gesurfd op internet en zie dat vaak hammerite wordt gebruikt. Is ook kleurvast tot graden en belastbaar tot 1graden. Weet niet precies wat de temperatuur kan worden van de klauwen maar graden lijkt mij genoeg. Met remklauw verf kunt u uw remklauwen voorzien van een mooi kleurtje.


Over het algemeen genomen zijn de felle kleuren erg populair, zeker rode remklauwen zijn populair. Maar er zijn nog veel meer kleuren remklauw verf verkrijgbaar zoals fel geel, groen, blauw, zwart en goud. Ik kom later op deze verf terug, omdat ik er absoluut niet tevreden over was. Vervolgens uurtjes per wiel gewacht, het wiel er weer op gezet en uur gewacht tot de boel uitgehard was.


Ook hier hammerite (zwart hoogglans) gebruikt op de remklauwen , zit er al een paar jaar op, werkt prima! Als je enorme wielen hebt moet je daarachter ook wat te zien zijn. Als je grotere remmen of betere blokken en schijven monteren teveel werk of te duur vindt, kun je altijd nog je bestaande remmerij optisch opwaarderen. Wij hebben wat tips voor je!


Heeft u al een idee in welke kleur u uw remklauwen wilt hebben? Remklauwen kunnen in de meeste RAL-kleuren gespoten worden. Onze specialisten adviseren en inspireren u desgewenst graag. Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht.


Nu heb ik grondig wat onderzoek gedaan hier en op andere fora, en weet ongeveer wel wat t inhoud. Ik wil dus mijn remklauwen goud hebben. Maar nu kan ik NERGENS goudkleurige remklauw spray of verf vinden. Halfords niet, gamma niet, gti winkel niet, etc etc.


Van binnen komt dat wel goe en nu wil ik van buiten de remklauwen graag rood maken. Ondertussen heb ik al wat informatie gevonden en blijkt dat het allemaal niet zo heel erg lastig is. Maar toch blijf ik met wat vraagjes zitten : - Hoe ontvet ik die dingen? Alleen zit ik met een paar vragen?


Remklauwen verven hammerite

Welke verf raden jullie mij aan om die te gaan gebruiken. Wat kan ik het beste doen? Hammerite ALU verf gebruiken met ontvetter of moet er meer gebeuren? En is hittebestendig verf een must?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts