donderdag 7 augustus 2014

Mario muurstickers

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Kies uit producten vanaf € 140.


Mario muurstickers

Stickers zijn verwijderbaar en opnieuw op te plakken, dus je kunt wijzigen. Ds en Ndsi mapje, met afbeelding van Mario. Pennen mapje met mario en Luigi afbeelding. Doordat de set bestaat uit losse onderdelen is zijn de muurstickers op meerdere oppervlakken te plaatsen en kan dit helemaal naar eigen wens worden gedaan.


Onze zelfklevende muurstickers bestaan uit een scheurbestendige,. Maak je eigen mario level op de muur! Precieze maat hangt af van hoe het wordt bevestigd op de muur.


Mario muurstickers

Afmeting stickervel is 30x60cm. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Welke muurstickers is jouw favoriet? Mario Kinderkamer 3D Muur Sticker. Kinderen kunnen lekker spelen in hun kamer met hun favoriete personages uit de populaire videogameserie Mario.


Vanaf nu leef jij in je eigen gamewereld. Op deze manier kun je de muursticker gemakkelijk en netjes opplakken. Een echte toevoeging voor je game of kinderkamer. Eenvoudig aan te brengen op een gladde ondergrond.


Deze muursticker is eenvoudig aan te brengen en geschikt voor allerlei vlakke ondergronden. De muursticker is eenvoudig los te halen zonder dat je schade achterlaat aan je. Ook is Yoshi de hoofdrolspeler in zijn eigen serie spellen zoals Yoshi’s Island.


Block-jes met stickertjes. Er zijn verschillende om te sparen. Bestel Muursticker bij fonQ. Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend. Leuk voor iedereen die fan is van deze Nintendo held.


Deze set muurstickers bestaat uit losse onderdelen die volledig naar eigen wens zijn te gebruiken. Dit is ook de reden dat Tenstickers. Een muursticker voorzichtig van het vel aftrekken.


De sticker op zijn plaats plakken en glad wrijven. Om te verwijderen, voorzichtig eraf trekken en eventueel opnieuw plakken. Bent u een echte game fan?


De unieke games stickers zijn op ieder glad oppervlak te bevestigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts