donderdag 14 augustus 2014

Metallic lak kleuren

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering.

Lak en verf in alle kleuren van Flexa metallic bestel je op kleurenwaaier. Breedveld verf mengt deze in de professionele Flexa ED. Deze spuitbus metallic verf wordt door onze kleurmaker afgevuld met professionele autolak in een Professional CROP Spray. Koop metallic -, glans- en glitterverf online Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk aan de slag?


Vind online alle kleuren verf en het gereedschap om deze perfect aan te brengen. Er is keuze uit twee standaardkleuren Candy-white en Cherry-red. Optioneel is er een speciale Beach- kleur Grape Yellow en keuze uit acht metallic lak kleuren en twee metallic kleuren met pareleffect.

Dan zijn er ook nog vier two-tone kleurcombinaties en kan ook de stof van het hefdak in drie verschillende kleuren worden geleverd. Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Het verschil tussen metallic lak en gewone lak is gemakkelijk te zien, De metallic lak is over het algemeen sterker de de gewone lak , De metallic lak verkleurt minder snel omdat de metallic lak een spiegelende onderlaag heeft! Met onze receptuur kunnen wij van alle kleuren leveren.


Door de brede vlakstraal spuitkop ontstaat een fijne verneveling, de kwaliteit en constante druk staan garant voor het beste eindresultaat. Is uw kleur van de auto metallic (met of zonder parelmoer) dan leveren wij de standaard spuitbus. Deze dient afgewerkt te worden met blanke lak. Info over metallic lak kleuren. Resultaten van zoekmachines!


Bestel jouw metallic gel nagellak kleuren bij PinkGellac. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Met Histor Perfect Effects Metallic komt je muur sprankelend tot leven – vooral als het daglicht rechtstreeks op je muur valt.


Je muur ziet er op elk tijdstip van de dag weer anders uit. Maar pas wel op: metallic verf accentueert oneffenheden.

De verf is daarom het mooist op een gladde muur. Heb een andere auto op het oog, een Ford Fiesta kleur wit. Metaallak bestaat op lagen, gewone lak uit twee.


Het enige verschil tussen de twee ( metallic vs. uni), is dat de metallic - lak dus een middelste laagje heeft, dat net die metallic -pareling geeft. Geef je interieur een nieuwe impuls met Flexa Creations. De watergedragen metallic muurverf voor binnen geeft een glanzend metaal effect. De metaaldeeltjes reflecteren het licht en geven de kamer een eigentijdse uitstraling.


De HD color technology zorgt voor diepe intense kleuren. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften.


De lak is geen metallic lak en kleine oneffenheden worden weg geschuurd. Afplakken en ontvetten zijn ook in de kosten inbegrepen. Wat kost het om een hele auto te spuiten in een metallic kleur ? Hierbij moet je denken aan minimaal 70- Euro waarbij de auto eerst in een metallic kleur lak wordt gespoten en vervolgens met een blanke lak wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts