vrijdag 1 augustus 2014

Leuk vliegengordijn

Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. De grootste collectie vliegengordijnen! Horren tegen de laagste prijzen. Hoge kortingen en zeer snelle levering.


Leuk vliegengordijn

Dit gordijn is gemaakt van papiervezels en dus milieuvriendelijk. Dat is prettig want het is goed voor de natuur. Het gordijn heeft wel strengen met versieringen, genoeg oppervlakte om allerlei insecten buiten de deur te houden. Het vliegengordijn is makkelijk op te hangen met de oogjes die erop zitten.


Je kan ze dus ophangen of vastschroeven. Mijn vliegengordijn is dan eindelijk af. Alles bij elkaar heb ik een kleine 1strengen gehaakt en ongeveer 4kralen erin verwerkt. Ik heb acrylwol gebruikt omdat dat nu eenmaal goedkoper is dan katoen.


De streng is ook iets dikker en minder zwaar dan katoen. Verder heb ik een grote pot houten gekleurde kralen bij de Action gehaald. Het is belangrijk dat een vliegengordijn een beetje gewicht heeft. Helaas valt daarom het leuke felgekleurde vintage vliegengordijn af.


Hier onder zie je zo’n leuk plastic vliegengordijn. Vliegengordijn retro op maat. Zo kun je ook een van onze leuke retro vliegengordijnen ophangen in een kleinere of grotere deuropening. Kralengordijnen worden vaak in kozijnen binnenshuis gehangen, ook worden ze gebruikt om een afscheiding tussen twee ruimte te creëeren.


De dichte kralengordijnen met of meer strengen zijn ook goed inzetbaar als vliegengordijn. Daarnaast kunnen gordijnen praktisch zijn in de vorm van een vliegengordijn , om ongewenste insecten buiten te houden. Bij Intratuin vind je diverse gordijnen in verschillende kleuren. Een vliegengordijn biedt de oplossing!


Althans voor het grote gros, er kan natuurlijk altijd nog een vlieg of mug, nét op het moment dat jij naar binnen loopt, naar binnen vliegen. Toch zul je met een vliegengordijn een stuk minder last hebben van vliegen, wespen, muggen, hommels en allerlei andere vliegende insecten. Op een leuke manier kun je die natuurlijk weren. Met een leuk vliegengordijn kun je natuurlijk veel meer dan alleen vliegen weren, je kunt er in een ruimte ook een afscheiding mee maken. KARWEI heeft een ruim en kwalitatief assortiment.


Leuk vliegengordijn

Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en ook nog eens decoratief. Het huis hoeft aan sfeer niets af te doen wanneer je besluit om een vliegengordijn te gebruiken. Kies je favoriete kleur uit en bepaal of je bijvoorbeeld een kattenstaart vliegengordijnen of kralen vliegengordijnen wilt.


Altijd de beste deal voor jou. Ben je nog op zoek naar een leuk deurgordijn zodat niet alle beestje naar binnen vliegen wanneer je de deur even. Bovendien zorgt een vliegengordijn er wel voor dat er genoeg licht en lucht de kamer kan betreden. Zo kun je op zomerse dagen de deuren open zetten en genieten van de frisse zomerlucht zonder dat je last hebt van insecten.


Bescherm uw huis op een decoratieve en kwalitatieve wijze met een Torresol vliegengordijn ! Die vliegengordijnen zijn lelijk en heel onhandig. Dit heb je heel mooi opgelost en het staat ook nog eens leuk ook! Ik zelf heb een vouwhordeur, deze zie je niet en als de deur open staat schuif je hem dicht. En dat handwerken bestaat dan simpelweg aan het punniken van slingers voor het vliegengordijn. De restjes die ik eerst liet zien, en wilde gebruiken voor een kussentje, zijn natuurlijk al lang op.


Aanvankelijk had ik alleen wat kleinere restjes gepakt, maar al gauw moest ik dus op zoek naar grotere restjes. Dit vliegengordijn werkt door middel van flexibele en zachte chenille strengen die vliegen, muggen en andere insecten uit je huis, camper of caravan houden. Nu kun je pas echt ongestoord van je dag of slaap genieten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Leuk vliegengordijn

Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts