dinsdag 5 augustus 2014

Witte wasmand

Witte wasmanden voor de beste prijs. Specialistisch advies nodig? Alle wasmanden vind je op beslist. Bestel simpel jouw opbergers online. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Dankzij de handige vulopening in het deksel deponeer je zonder moeite je wasgoed in deze wasmand.


Binnenin zit een makkelijk uitneembare katoenen zak. Deze binnenzak zorgt ervoor dat je niet meer heel de wasmand naar je wasmachine. Bekijk ons ruime assortiment wasmanden en waszakken om je was perfect te sorteren.


Van een stijlvolle rieten wasmand tot een praktische wasmand op wielen.

Aquanova Aquanova Wasmand Aquanova Lubin Wit Wasmand Aquanova Lubin Wit Wasmand Aquanova Lubin Wit Deze handige wasmand uit de serie Lubin van het merk Aquanova is een stijlvolle accesoire in de badkamer. Kies uit een dubbele wasmand , opvouwbare wasmand of een stapelbare wasbox. Maar kies je voor een dubbele wasmand , heupwasmand of een wasmand met deksel?


Wat voor wasmand je dan ook zoekt, Blokker. Bij veel wasmanden geldt: voor 22. Brabantia wasmand of Curver wasmand voor jou. De een gebruikt hem op een vaste plek in huis voor het verzamelen van de vuile was. Een wasmand wordt op verschillende manieren gebruikt.


De ander gebruikt hem voor het verplaatsen van wasgoed. Het verschil is hoe makkelijk je de wasmand verplaatst. Makkelijk en snel via Vergelijk. Meer tijd voor elkaar en in huis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Maak van jouw huis jouw thuis. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Mooie witte Afrikaanse Fairtrade rieten mand uit Senegal.

Licht in gewicht en omwoven met recycled plastic. Wit in het interieur staat voor puur en eenvoud. Er zijn praktische wasmanden en decoratieve wasmanden. Een praktische wasmand kan gebruikt worden om schone was te verplaatsen of te sorteren wanneer je het uit de wasmachine haalt.


Dit zijn meestal draagbare wasmanden met handvaten. Dit type wasmand heeft ook vaak gaten voor als de was nog nat is zodat het kan luchten. Wasmanden zijn er tegenwoordig ook in verschillende kleuren. Zo is er eigenlijk voor ieder wel een ruime keuze aan wasmanden. Zo hebben wij witte wasmanden , rode wasmanden , grijze wasmanden of zelfs chromen wasmanden.


We hebben ook verschillende materialen wasmanden. Een witte wasmand met inhoud van liter, gemaakt van flexibel kunststof. De mand heeft een afmeting van ca.


Deze prachtige witte wasmand is afkomstig van het merk Aquanova en is een ware toevoeging aan uw interieur. Het model beschikt over een mat gecoat metalen frame en een wasbare waszak van 1 katoen. Deze combinatie maakt de wasmand een echte eyecatcher. De Curver Vintage wasmand wit l heeft dankzij zijn vlechtdesign een moderne uitstraling. Hiermee onderscheid de mand zich ten opzichte van de saaie kunststof manden.


De wasmand heeft een afmeting van bij bij 5centimeter en een inhoud van liter. Houten wasmand met deksel wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts