donderdag 28 augustus 2014

Rosenthal mesh

Rosenthal mesh

Veelzijdig servies van de beroemde Duitse porseleinfabrikant. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 245. De lijnen die over het servies uit de Mesh collectie lopen vormen samen een harmonieus patroon.


Rosenthal mesh

Op het eerste gezicht lijkt deze serie misschien eenvoudig, maar wie beter kijkt ziet de enorme hoeveelheid details in de Mesh collectie. Series als Junto, Brillance Fleur Sauvages en Mesh zijn populair in onze winkel en webwinkel door hun prachtig ontwerp en sprekende kleuren. Het merk bestaat al ruim 1jaar en met hun innovatieve design zullen ze nog lang een belangrijke speler blijven.


Een van de eerste eigen serviezen zoals het Maria Weiss, design klassiekers zoals het TAC en Suomi, maar ook recentere ontwerpen zoals het Junto en Mesh. In cooperation with designers, artists and architects, such as Walter Gropius, Karl Lagerfel Patricia Urquiola or Sebastian Herkner unusual, timeless and modern collections of porcelain have been produced for households and gastronomy that express an individual and exclusive. In onze serviesboerderij hebben wij een voorraad van verschillende serviesdelen van het duitse serviesmerk. Welkom in de Serviesboerderij!


Rosenthal mesh

Is er een kopje gesneuveld? Zijn uw dinerborden versleten? Is uw servies uit productie en is aanvullen niet meer mogelijk? Of zoekt u dat een collectors item?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Rosenthal Servies: Maria, Sanssouci ,Studio Line, Classic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts