woensdag 11 maart 2015

Anti reiger systeem

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Hoewel reigers zeer mooie dieren zijn, zijn het niet al te beste maatjes van vijverliefhebbers met vissen. Eenmaal ze jouw vijver weten te vinden komen ze dagelijks langs voor meer lekkers. U heeft een vijver met vissen en op een dag komt u erachter dat er geen enkele vis meer in uw vijver zit.


Een reiger heeft toegeslagen!

U koopt nieuwe vissen en plaatst een bord om de reigers af te schrikken. Die trekken zich hier echter niets van aan en binnen de kortste keren is uw vijver weer leeggevist. Er is speciaal anti - reiger schrikdraad in de handel. Dit kun je rond de vijver zetten. In hoeverre dit ook (langdurig) helpt, is de vraag.


Veel vijverbezitters zien reigers dan ook als een ongewenste gast. Als u de reiger bij de vijver gesignaleerd heeft wordt het tijd om maatregelen te nemen. Daarbij moet u weten dat de reiger een beschermde vogel is.

Reigerschrik producten zijn bedoeld om reigers de hele tijd op afstand te houden, maar springen soms erg in het oog. Slimme reigerschrik producten, daarentegen, kunt u verdekt opstellen en detecteren de aanwezigheid van een reiger. Er zijn uiteenlopende methodes om een reiger te verschrikken en verjagen. De reiger zal terugkeren tot de vijver is leeggevist. In de vroege ochten wanneer reigers het meest actief zijn, werkt een loslopende hond in je tuin goed als reigerverjager.


Ze halen je mooie goudvissen, voorns en kleine kooikarpers moeiteloos uit het water. Je kunt voorkomen dat ze je vijver leegvissen door ze te verjagen. Geluidsalarm Een ander systeem dat veel verkocht wordt zijn de geluidsalarmen.


Deze systemen geven een geluid af op het moment dat er iets in de buurt komt. Een mens negeert dit gelui maar een kat of een reiger zal schrikken en vluchten. Er zijn natuurlijk vele manieren om reigers te weren bij de vijver. Het feit is dat de vijver er niet mooier op wordt en de meeste systemen niet goed werken.


Onze beste ervaringen hebben wij met opgespannen nylondraden in combinatie met mooie op maat gemaakte RVS frames om deze aan te bevestigen. Hoe schrik je reigers af en verjaag ze permanent? Weer seconden later worden de geluiden geactiveer indien ingeschakeld.


Blaffende honden, een reiger in nood en de angstaanjagende kreet van een dodelijke pijlgifkikker schrikken de reiger voorgoed af.

Kortom door het spannen van ongevaarlijk schrikdraad wordt tegengegaan dat reigers de vijver kunnen benaderen. Velda Pond Protector reiger verjagen. En hierdoor kostbare vissen uit de vijver worden gevangen.


Deze vliegende veelvraat kan op enkele dagen tijd je hele vijver leegroven. Anti reiger , stroomdraa pond defence, reigerschrik. Reigerschrik, een zeer efficiënte methode om reigers en katten bij de vijver weg te houden. Tuinieren voor beginners: Euh!


Wat werkt nou echt tegen reigers bij de vijver? Er ligt nu een net overheen, maar dat is natuurlijk niet zo mooi. Reigers pikken mijn vissen, hoe kun je dit vermijden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts