vrijdag 6 maart 2015

Witte draadmand

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Altijd voor de laagste prijs Gebruik een leuke mand in de woonkamer of zet hem op je bureau en doe er kleine spulletjes in. Voor iedere wens is er wel een opbergmand. De mand is praktisch om mee te nemen als je boodschappen gaat doen of groente uit de tuin gaat plukken. IKEA - KOMPLEMENT, Metalen draadmand met uittrekrail, wit , Gratis jaar garantie.


Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Verkrijgbaar in meerdere breedtes. De AquaVive draadmand wit is een stijlvolle aanvulling in iedere badkamer.


Deze draadmand in de vorm van een rechthoek heeft laag. Plantenbak draadmand wit kopen? Dit product is uit ons assortiment. Witte Manden koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Witte draadmand

Voor draadmanden Voor draadmanden incl. De draadmanden zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Heb je te veel spulletjes en te weinig ruimte om. By Zenz verkoopt de leukste woonartikelen van trendy Scandinavische merken als Nordal, Madam Stoltz en Hübsch Interior.


Een witte opbergdoos met deksel, gemaakt van gerecycled plastic. In de zijkanten van de doos zitten gaatjes waar je doorheen kunt kijken. Het doosje heeft twee handvatten, waardoor je deze makkelijk kunt dragen.


Witte draadmand

Draadmanden in diverse kleuren en maten. JYSK heeft een breed assortiment opbergmanden, rieten manden, draadmanden , rolbakken, opbergdozen en opbergboxen. Berg kleding of speelgoed op in onze afsluitbare opbergboxen of rolbakken, leg je tijdschriften in een stijlvolle draadmand of gebruik een trendy rieten mand als bloempot voor je planten. Deze handige opbergers vind je bij Leen Bakker in vele uitvoeringen. Opbergmanden heb je nooit genoeg!


Ook een opbergbox koop je online in onze webshop! Dit rechthoekige mandje is gemaakt van metaaldraad. Een super hip en decoratief materiaal.


Deze witte draadmand salontafel is handgemaakt en daardoor uniek. Het gebruikte mahoniehout kan van kleur verschillen. Hout werkt, de mate waarin dat gebeurt, is afhankelijk van de ruimte waarin de draadmand tafel wordt geplaatst. Hou je huis opgeruimd door rondslingerende spullen in de draadmand op te bergen. Waar een mand eerder vooral functioneel diende om iets op te bergen, dienen ze nu steeds vaker als decoratie stuk.


Zo mag ook deze ruime draadmand absoluut gezien worden in uw interieur! Zet de mand bijvoorbeeld naast uw haar gevuld met haardhout. In de mand zit een houder voor de (papieren) zak.


De papierenzak wordt niet meegelever maar is via het dropdown menu wel mee te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts