woensdag 4 maart 2015

Gel kaarsen maken intertoys

Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Bestel de exclusieve lijn van MGC Derma nu in Nederland.

Al je natuurlijke verzorgingsproducten vind je op onze website. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen kaarsen te maken. Geef je kaarsen een unieke vorm en een mooie kleur. Wanneer je kaars helemaal droog is, kun je deze aan je beste vriend of vriendin geven.


Leuk om als cadeau te geven. Gebruik het handige gereedschap om de juiste vorm te kunnen maken en vergeet het lontje niet! Zo kan je kaars ook echt branden wanneer je klaar bent. Met wel verschillende kleuren kneedbaar kaarsvet, gereedschap en lonten.


Ontwerp en maak je eigen kaars in jouw favoriete vorm en kleur.

Joustra Opbergkoffertje: gelkaarsen. Gel kaarsen maken in verschillende kleuren, in het boekje alle trucs voor het maken van speciale gel kaarsen in originele uitvoeringen. Inhoud: kaarsvormen, verpakking met gel (140gr), waskrijtjes voor het kleuren van de kaarsen , lonten, buisjes met glitter, handleiding. Benodigd gereedschap: fornuis en pan eventueel breinaald Basisinstructies kaarsen - gel gieten Wetenswaardigheden: Crystal kaarsen gel is wastechnisch bijna op dezelfde basis als een kaars opgebou-wd. Diverse materialen om zelf kaarsen te maken.


Al deze materialen maken dat uw makkelijk en snel aan de slag kunt. Speciaal voor jullie een extra DIY die je niet in de. Jill laat je zien hoe je zelf heel makkelijk een kaars kunt maken ! Je hebt geprobeerd om een actie uit te voeren die in strijd is met onze server.


Neem contact op met onze klantenservice als dit probleem blijft spelen. In de plaats van was kan men ook kaarsen - gel gebruiken. Met deze kaarsen - gel is het zelfs nog eenvoudiger om kaarsen te maken.


Deze gel is eveneens verkrijgbaar in de hobbyzaken. De keuze tussen kaarsen van gel of van was hangt af van persoon tot persoon, smaken verschillen nu eenmaal. Bij de gel - kaarsen wordt ook hier de gel au bain-marie. Gratis verzonden vanaf Euro!


Mijn dochter vond het erg leuk om hiermee te knutselen en de kaarsen te maken , het ging ook gemakkelijk. Echter toen de kaarsen aan gingen was de pret vlug over. Het was erg snel opgebran er bleef veel kaarsvet over waar je vervolgens niets meer mee kon, niet echt een aanrader.

Hoogwaardige kaarsen - gel met uitstekende brandeigenschappen. Verzorgingsproducten met een doel. Bevat geen schadelijke stoffen).


Inhoud van de doos: LED kaarsen houder, zakjes gekleurd zand (gram), bakje met slijm putty (1gram), zakje glitters (gram), instructies en een Volt knoopcelbatterij. Meng de ingrediënten van de kaars volgens de gebruiksaanwijzing. Van kaarsen houd je altijd wel wat over.


Kaarsen maken van restjes. Zonde van al dat mooie kaarsvet. Van de restjes maak je met eenvoudige middelen weer nieuwe kaarsen. Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby. Scherpe Prijzen, Direct uit Voorraad Leverbaar en Lage Verzendkosten.


Giet het kaarsvet in je mal. Laten drogen, uit de mal halen (karton inscheuren en eraf trekken) en voila, je homemade kaarsen zijn klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts