dinsdag 10 maart 2015

Vaas petrol

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Bestel Vazen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Hoge vaas in gerecycleerd glas Swadine LA REDOUTE INTERIEURS. Het minimalistische en elegante ontwerp van de Swadine vaas is gemaakt van dik, onregelmatig en met de hand geblazen glas, de natuurlijke onvolkomenheden maken van de vaas een uniek stuk. Creëer een urban jungle met deze prachtige vaas.


De vaas heeft de vorm van een cactus. Geef jouw interieur een tropische look met deze te gekke vaas. Of laat de vaas leeg en zet het neer als decoratiestuk. Combineer meerdere vazen met elkaar voor een speels effect. Vase Diamond Cut large glass petrol blue.


Neem contact op met je bouwmarkt.

Petrol bottle BLUE Back to basic! Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Plaats de vaas op een bijzettafel, schoorsteenmantel of de keukentafel. De afmeting van de vaas is 15×5×cm.


Deze prachtige vaas Monarda petrol 34x14x14cm komt uit de serie vazen van het merk van Kersten. Vul de vaas met (nep)bloemen of takken. Een ideale vaas voor een mooie bos bloemen!


De speciale vorm van deze prachtige vaas is hetgeen wat de vaas zo uniek maakt. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Wat zet jij in deze glazen vaas in petrol kleur: bloemen, een.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Je ontvangt bericht zodra het product voor je klaar staat. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze webshop zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Met toevoeging van deze flesvaas decoreer je een nieuwe stijl in huis.


Met de Conic blue petrol vazen van DutZ haal je zeker iets exclusiefs in huis. Deze blauwe vazen zijn tijdloos, mondgeblazen en van compromisloze kwaliteit. Iedere Conic blue petrol vaas heeft zijn eigen karakter. Dat maakt de Conic blue petrol vazen extra bijzonder.


Prachtige glazen petrol vaas. Deze leuke vazen zijn er in verschillende formaten, of leuk te combineren met onze andere vazen ! Hierdoor is er altijd gemakkelijk een gewenst formaat te vinden om mee te decoreren of als leuke set samen te voegen. Deze glazen vaas van LightLiving is een eyecatcher in ieder interieur.


Hij heeft een mooie licht blauwe kleur en de steenslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts