maandag 9 maart 2015

Halbankje kwantum

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Dit halbankje is gemaakt van solide hout van hoge kwaliteit en heeft een simpel maar stijlvol ontwerp. Je kunt er niet alleen schoenen in opbergen, maar het voegt ook echt iets toe aan je interieur.


Onderin het bankje vind je lades waar je dus je spullen in op kunt bergen. In elke lade heb je plek voor tot paar schoenen. Ook voor betaalbare banken en bankstellen moet je bij Kwantum zijn.

Driezits, tweezits, hoekbanken. Lekker relaxen na een drukke werkdag? Of gezellig met de familie neerploffen op een zondagmiddag?


Een halbank is misschien niet het eerste halmeubel waar je aan denkt en eigenlijk ook geen onmisbaar meubel, maar als je er eenmaal eentje hebt wil je nooit meer zonder. Deze halbank heeft een Scandinavische look dankzij het gebruik van een warme houtkleur. Een aantal bankjes beschikken over een opbergruimte waar je makkelijk sjaals, mutsen en schoenen in op kunt bergen. Een halbankje is ook handig als je snel even je schoenen aan wilt trekken en ergens op wil gaan zitten.


Kleed je halbankje aan met verschillende kussens en geef je hal een gezellige uitstraling. Het halbankje ziet er niet alleen geweldig uit in restaurants en bars, maar ook thuis in je gang, woonkamer of eetkamer.

Halbankje kwantum - Woonaccessoires. Op deze manier vind je altijd een halbankje dat past bij de uitstraling van de rest van het huis. Heb je een landelijk interieur en wil je deze sfeer graag doortrekken naar de hal?


Ga dan voor ene houten halbankje. In een hal is vaak geen ruimte voor grote kasten en een halbank is dan de perfecte oplossing. Dit bankje kan bijvoorbeeld onder de kapstok worden geplaatst. In een bankje met opbergruimte kunt u onder andere schoenen, paraplu’s of handschoenen bewaren. Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland.


Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires. Je vindt het bij Kwantum ! Dit sierkussen van het trendy Nederlandse merk LightLiving is een echt blikvanger op je bank of bed. Maar hij is ook leuk om je halbankje of krukje mee te decoreren. Het kussen is naturel kleurig en heeft een mooie zilveren print.


In verschillende maten verkrijgbaar. Leuk om te zien en praktisch in gebruik is deze stoere opbergbank. In dit stappenplan van GAMMA ziet je hoe je zelf dit mooie opbergbankje maakt.


Of een fraaie houten halbank met chic zwart kussen en een schoenenkast. Een gezellig halbankje met leren zitting en een lade voor kleine spulletjes.

Kortom, genoeg keuze in unieke halbanken ! Mix en match de halbank bijvoorbeeld met een mooie kapstok, een schoenenkast of. Met name het assortiment halbankjes is zeer uitgebreid. Je koopt bij Praxis opbergbanken kopen voor in de hal, maar ze staan ook goed in de huiskamer of eetkamer.


Er is een halbankje te vinden in zowel een landelijke als moderne stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts