maandag 23 maart 2015

Fotolijst 30 x 21

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Alle fotolijsten vind je op beslist. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!

Specialistisch advies nodig? Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Ons uitgebreide assortiment bevat voor elk interieur een passende lijst. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen.


Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen. Kies uit 1producten vanaf € 95.

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen.


De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen.


Voor :bestel is morgen. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten.


De lijst van het frame is eenvoudig en rechthoekig, met een mooie afwerking. Het geeft de foto nog meer uitstraling. Ideaal voor een mooie grote vakantiefoto. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof.


Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout.

Uw foto springt er zo nog meer uit. We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Of is het precies andersom en heb je een lijstje op het oog maar wil je weten hoe groot je de foto moet afdrukken? Bij elke lijst hebben we de afmetingen vermeld en kan je ook zien voor welk fotoformaat ze geschikt zijn.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-. Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts