maandag 2 maart 2015

Polyvine verniswas

Verniswas geeft een mooie kleurwaas en beschermt alle houtsoorten met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hittebestendige afwerking. Verniswas is in diverse tinten verkrijgbaar en ideaal voor een gepatineerde look, een greywash of whitewash. Deze verniswas wordt dus ook wel aangeduid als wasvernis of was (terwijl het geen echte was bevat). Heel goed te gebruiken voor de Riviera Maisonachtige look.


Polyvine Verniswas Taupe satin 5ml. Als je de veegtechniek gebruikt, dan altijd afwerken met de Blanco versie.

Door de veegtechniek breek je namelijk de beschermende factor af. We maken een onderscheid in twee categorieën. Breng de Verniswas naar keuze dun aan doe dat in niet te grote oppervlakken, want het trekt snel in de verf. Het gebruik van verniswas zorgt ervoor dat onbehandeld hout langer meegaat doordat verniswas hout beschermt. Dit doet verniswas doordat het met een duurzame, vlek- en hittebestendige en watervaste afwerking te werk gaat.


Meubels krijgen hierdoor een vintage en gebruikte uitstraling, want op het moment hip is. The stores we recommend either carry all our products, a range of products or are able to order the product you need. Vintage look: Breng de verniswas royaal aan, veeg dan de overtollige verniswas met een pluisvrije doek in de nerfrichting weg en laat drogen.

Tip: Wil je een transparantere look? Verdun de gekleurde verniswas dan niet met water, maar voeg transparante verniswas toe. Mengen met water zal de beschermende eigenschappen van de namelijk verniswas. Je kan op een simpele manier je geschuurde hout bewerken in de kleur die jij wilt en je geeft het een mooie Vintage look.


Hierbij moet je denken aan : Kalkverf, Krijtverf, Chalk Paint of Latex. Verniswas Grijs is een uniek afwerkproduct met de voordelen van vernis en de uitstraling van boenwas. Maar vele hebben het woordje vernis erin en daar gaat dan ook wel en ander fout ;) Hier hopelijk iets duidelijkheid. Wil je meer weten, product info, fotoos of bestellen dat kan. Waar het in een brasserie is gebruikt op alle tafels en krukken.


Er is hier Verniswas Gouden Den gebruikt om het industriële effect in deze ruimte zachter te maken. Na het aanbrengen van de Verniswas zijn er twee lagen Decorateursvernis Mat aangebracht. Elk product is telkens op voorraad: Decorateursvernis, Meubellak, Vloervernis,. TYPE UW ZOEKOPDRACHT EN DRUK OP ENTER OM TE ZOEKEN Home Chalk Paint bestellen Annie Sloan Chalk Paint. Verniswas watergedragen polyvine Verkrijgbaar in Wit, Gouden Den, Grijs, Taupe, Notelaar en Zwart.


Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Ideaal voor gebruik op : Houten meubels ? Lijkt het je leuk om te zien waar je verniswas kan krijgen voor een lage prijs?

In een ogenblik zul je uitvinden wat de beste site is om verniswas op het web te kopen. Als je er voor kiest om een product op het web aan te schaffen, moet je voorzichtig zijn in verband met zwendelaars en je moet alleen de bekendste sites uitzoeken. Online verkoop, webshop meubelbeslag diverse modellen. Tip: voor een warmer en donkerder vergrijsd effect kun je grijs mengen met notelaar verniswas. Geeft een antieke look aan uw meubelen.


De Vernis Was combineert de duurzaamheid van een vernis met het zijdeglansgevoel van een traditionele was. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Verniswas Zwart is een uniek afwerkproduct met de voordelen van vernis en de uitstraling van boenwas.


Met zwarte verniswas creëer je een stoere donkere wash op onbehandeld hout. Ook kun je de zwarte verniswas gebruiken als een donkere patineerlaag op krijtverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts