donderdag 19 maart 2015

Le sack vaas

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Van Beginner tot de Serieuze Visser.


Trendform flexibele vaas Le Sack - Frosted. Met warm water kun je deze vaas vormen zoals je maar wilt.

Met koud water wordt het materiaal weer hard. Vanaf nu hoef je je bloemen niet meer in de gewenste hoogte te snijden, maar vorm je je vaas op de juiste hoogte door de bovenkant om te vouwen. De afmeting van de (opgevouwen) vaas is 28cm bij 16cm.


Is de vaas in model dan vul je de vaas weer met koud water om het model vast te leggen. En als de vaas leeg is berg je hem makkelijk op omdat deze dan helemaal plat is! Dit is de rood transparante versie , de Le Sack vazen zijn ook verkrijgbaar in de.


Nederland waar je zorgeloos. Le Creuset Steelpan Schenktuiten Les Forgées cmDeze steelpan van Le Creuset heeft twee schenktuiten en is ideaal voor op inductie.

Daarnaast is deze steekpan erg handig voor het bereiden van sauzen en soepen of om een gerecht op te warmen. Koop of Verkoop le sack - flexibele vaas op Marktplaats. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Kies uit 8producten vanaf € 95. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Houd de Le Sack-vaas even in heet water om de vorm te veranderen. Afkoelen en het nieuwe ontwerp staat tot de volgende make-over.


Altijd al je eigen vaas willen vormen? Met de Le Sack Vaas maak jij de vazen op een unieke manier! Deze originele vaas wordt geleverd als een platte envelop. Vorm je eigen vaas met Le Sack ! Vul de vaas met warm water en de kunststof wordt vormbaar.


Vervolgens kun je deze vaas modelleren zoals jij dat zelf. Van een stuk plastic folie ontstaat in een handomdraai een stevige en mooi gevormde vaas. Vul daarna de vaas met koud water en zet er een of meerder bloemen in.


Le sack komt je huis binnen een platte doos.

En met wat water en een tikje inspiratie tover jij ‘m om in een hippe vaas. Niet is zo flexibel als een le sack vaas. Binnen een paar seconden maak jij van een stukje plastic een mooie vaas.


Een echte eye catcher voor in jouw woonkamer. Daarom dat een van onze toppers nu ook in deze kleuren verkrijgbaar zijn. Dachten we toen we deze vazen binnenkregen. Ze komen compleet plat bij je binnen, en zijn met behulp van gewoon war × Winkelwagen. Het materiaal wordt dan soepel en je kunt de vaas maken die jij wilt.


Vul je Le Sack daarna met koud water dan wordt het kunststof hard en kunnen de bloemen er in. Ook ideaal plat op te bergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts