woensdag 4 maart 2015

Cando deuren gamma

Creëer eenvoudig een eigen stijl met de doe-het-zelf producten van CanDo. Misschien was iemand je al voor. Vind cando deuren het nu op Kensaq. Binnendeuren kopen bij GAMMA.


Tel voor het gemak eens het aantal deuren in je woning en je komt op een flink aantal uit.

Daarom biedt GAMMA je deuren in verschillende soorten en maten waardoor je altijd een deur vindt die bij je inrichting past. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. GAMMA levert alle veelvoorkomende soorten en maten binnendeuren, waaronder de populaire CanDo boarddeur of merkloze boarddeuren die je zelf nog helemaal kunt bewerken.


De standaard hoogtematen van binnendeuren zijn 20of 21cm. De breedte varieert van minimaal tot wel 1cm. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! CanDo Industrial deuren kun je toepassen als draaideur of schuifdeur.

De deur maak je altijd compleet met een bijbehorend deurbeslagpakket. De extreem smalle stijlen vragen namelijk om speciaal beslag. Uiteraard zorgen wij dan ook meteen voor de benodige frezingen.


In het assortiment van GAMMA vind je voor al deze problemen een passende oplossing. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een gemakkelijke toegang tot je woning met een passende deur is enorm belangrijk. Wanneer je een nieuwe deur gaat kopen is er een keuze uit allerlei soorten en maten. Een binnendeur van CanDo heeft een stabiele constructie en is bestand tegen vocht (bijvoorbeeld van een badkamer).


Het KOMO keurmerk staat hiervoor garant. Met een gecertificeerde binnendeur van CanDo heb je dus de zekerheid dat jouw deur minimaal jaar de eigenschappen en uitstraling behoudt waarvoor je bij de aanschaf hebt gekozen. CanDo heeft deuren in verschillende stijlen waarmee je volop kunt variëren en combineren. Welke sfeer spreekt jou aan? Kies dan eerst je sfeer en bepaal je stijl, ga vervolgens aan de slag met het meten van je deurmaten.


Maak je deur compleet met onder meer deurbeslag en tochtwering. Krijg er bij GAMMA zoveel voordelen bovenop. Kom je in iemands huis binnen, dan vallen de binnendeuren je meteen op of verdwijnen ze haast onzichtbaar in de binnenmuur.


Dat zijn bewuste keuzes die je ook bij GAMMA kunt maken.

Wat wel zeker is: je wilt deuren die geruisloos openen en sluiten. Opdekdeuren voorzien van paumelle gaten. Deur voorzien van slotgat. CanDo beschikt over een ruim assortiment aan deuren. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur, met CanDo ga je altijd voor kwaliteit én een goede prijs.


Het zijn de meest verkochte deuren van Nederland. Opdek deur Meet de breedte van de bestaande deur zonder de opdekrand en meet de hoogte inclusief de opdekrand. Indien u geen bestaande deur heeft kunt u ook de maat bepalen aan de hand van de sponning van het kozijn. Meet de hoogte op van de binnenkant van de sponning en tel hier mm.


Meet vervolgens de breedte op van de sponning. Zoek je naar binnendeuren of een nieuwe voordeur, schuifwand of buitendeur naar je terras of tuin? Je wilt dat élke deur bescherming biedt tegen krassen, water en vlekken en hiervoor reken je op GAMMA. In de webshop ontdek je op elke pagina vouwdeuren, metalen, glazen of houten deuren , behandeld of onbehandeld. Met één klik op de knop wordt jouw toekomstige binnendeur netjes bij je thuisbezorgd.


Daarnaast maak je je deur makkelijk online compleet met het aanbevolen deurbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts