woensdag 25 maart 2015

Geboortebeer met naam en datum

Nu Gratis Inschrijven bij Parship. Expert Onderzoeken, Waarvan Zonder Fictieve Profielen of Chatoperators! Een cadeau met naam is een persoonlijk cadeau.


Een gegarandeerd uniek geschenk voor (klein)kind op komst in de gezinnen van uw vrienden, familieleden, collega’s en relaties. Zeg het met een beer, geef je liefste een beer met Sinterklaas, Kerst of Valentijn.

Een geboortebeer is een blijvende herinnering. Het knuffelgehalte is hoog want deze beer is super zacht. De voetjes van de knuffel zijn afritsbaar en zullen geborduurd worden met naam en geboortedatum. Geboortedatum zal als cijfers geborduurd worden ivm de beschikbare ruimte! Persoonlijk en uniek cadeau!


Geef een unieke geboortebeer met geborduurde naam en datum cadeau! Wij borduren de naam en datum op de voetjes van de geboortebeer. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau.

Alle beren worden verzonden in een mooie cadeaudoos met wenskaart! Laat hieronder een persoonlijk bericht achter voor op de kaart. Geborduurd met naam en geboortedatum van de baby in de door u gewenste kleur op het t-shirtje.


De kleur product die u kiest is die van het t-shirtje. Voorbeelden van wat u op onze site kunt vinden zijn: Geborduurde handdoeken met naam en afbeelding. Geboortebeer met naam en datum een mooier en persoonlijker kraamcadeau kunt u met deze geboorte meer niet geven. Bestel hem snel en eenvoudig online en laat de beer geheel naar wens maken bij Babyplezier. Voor een jongetje of meisje, met naam en geboortedatum erop.


Een moment om nooit te vergeten! Koop een geboortebeer met naam en datum erop geborduurd snel en eenvoudig online bij Borduurstudio Terneuzen. Bestel direct online en profiteer van snelle levertijden en eerlijke prijzen.


Geboorte beer meisje met naam en geboortedatum Geboorte beer met naam en geboorte datum op het fuchsia shirtje. Leuk, zacht tutpoppetje met naam op buikje geborduurd. Ecru met gekleurd oor (de kleur die u kiest is de kleur van het oor).


Het mintgroene tutdoekje heeft een witte kleur met een mintgroene borduring en oor. Zeer uniek en persoonlijk kraamcadeau als er een baby is geboren. Nu ook met een leuk gekleurd of ecru t-shirtje.

U hoeft zelf niet creatief te zijn om een origineel kraamcadeau te geven. Gespecialiseerde bedrijven maken deze kraamcadeaus volledig op maat. U kunt zelf doorgeven welke naam en datum u op. Deze lieve beer kan geborduurd worden op de voetjes met de naam en datum.


Zo heb je een leuke maar ook unieke knuffel om iemand cadeau te doen. Mocht u liever een andere tekst willen, kan dit in overleg. De beer is ongeveer 45cm groot. Een knuffel met Naam en eventueel geboortedatum.


Bij de producten staat aangegeven waar de naam ( en eventueel datum ) op komt te staan. De geboorte beer met naam wordt vast en zeker een vriendje voor altijd ! Een super leuk kraamkado om te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts