dinsdag 10 maart 2015

Imac ophangen

Specialistisch advies nodig? Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ik heb mijn bureau een tijdje geleden verplaats waardoor ik, als ik een film wil kijken, mijn iMac steeds helemaal moet bijdraaien.


Nu is dat niet een enorme klus, maar toch zou ik graag mijn iMac ‘ophangen ’ aan een beweegbare arm. Het liefste eentje die met een klem vast te draaien is aan mijn bureau. Je iMac wordt bovendien geleverd met een beperkte garantie van Apple van één jaar en dagen gratis technische ondersteuning per telefoon.

Voor meer informatie over de service die Apple verleent voor je iMac klik je hier. Met de VESA-montageadapterset voor iMac , LED Cinema Display of Apple Thunderbolt Display kun je je beeldscherm op allerlei manieren monteren. Bekijk displays en standaarden voor je Mac.


Houd ’m op zijn plaats met houders en docks. Bestel online voor gratis snelle levering. Apple zegt dat je de nieuwe iMac niet aan de muur kunt ophangen. Dat meldt het Amerikaanse weblog Mactrast, dat Apple vroeg of de dunne 27-inch iMac compatibel is met de VESA-mount standaard.


Dat is echter niet het geval: je kunt de computer alleen met de meegeleverde standaardvoet op je bureau plaatsen.

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met winkels verspreid over Nederland. De Apple Mac Mini muurbeugel kan op simpele wijze op de gewenste plek neergehangen worden. Door de VESA 1bevestiging kunt u hem ook aan de achterkant van uw monitor hangen. Hierdoor kunt je er voor kiezen om de Apple Mac Mini geheel uit het zicht te plaatsen. Koop en Verkoop Computer Hardware en Software op Marktplaats.


Desktops, Laptops, Netbooks, PC’s en onderdelen, Monitors en meer. Met behulp van een VESA-patroon dat u een iMac aan een NewStar of muursteun. De Mac -adapter heeft de VESA gatenpatroon: 75xen 100x100. De adapter is geschikt voor 2inch tot 27inch schermen. Installeer deze beugel aan de.


Weet iemand of het mogelijk is de nieuwe Imac 17″ dus met ingebouwde Isight camera op te hangen aan een muur. Bij de ‘oude’ Gwas dit mogelijk. Ik kan echter niet achterhalen of dit voor de nieuwe Imac ’s ook mogelijk is. Upgrades en uitbreidingen voor de Mac. Multimedia installatie oplossingen en producten zoals: iPad frames, originele producten voor het aansluiten Bang en Olufsen en zeer goede Wifi oplossingen.


Hoe je een scherm ook wilt bevestigen, het kan met met de producten van Newstar. Deze handige standaards zijn gemaakt van hoogwaardig staal en gaan dus jarenlang mee.

Veel flatscreens zijn aan de achterkant voorzien van bevestigingspunten die voldoen aan de VESA-norm. Deze norm is de standaard voor het ophangen van je flatscreen. Naast beugels voor de Airport Extreme en Time Capsule, verkoopt men vergelijkbare oplossingen voor de Mac mini (met optionele USB backlight) en Apple TV.


Deze laatste hebben VESA-gestandaardiseerde bevestigingspunten, zodat ze eenvoudig “verstopt” kunnen worden achter de meeste TV’s en monitoren. Apple iMac VESA-adapter (service artikel kan niet retour ) Met de Apple iMac VESA-adapter, kun je een Apple iMac scherm bevestigen aan een tv steun. Door gebruik te maken van een VESA gatenpatroon kun je de iMac aan een bureau- of wandsteun monteren.


Als u een reservekopie hebt, kunt u bestanden herstellen vanaf uw reservekopie als de originele bestanden ooit van uw Mac zijn verwijderd of als de harde schijf (of SSD) in uw Mac is gewist of vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts