dinsdag 10 maart 2015

Bigben wekkerradio

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Met een ruime keuze vind je de perfecte wekkerradio.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Eindelijk ( na aanschaf van wekkers ) een radiowekker voor kinderen die makkelijk en snel in te stellen is. Leuk ding, maar door het stugge snoer snel een kabelbreuk waardoor de wekker spontaan uit gaat en natuurlijk midden in de nacht weer aan. De radio gaat bij het inschakelen meteen spelen, naja ruisen want zenders vindt ie niet echt.


En over de functionaliteiten hoef je bij dit exemplaar ook niet te klagen. De verlichting is helder maar je kunt het ook dimmen (één druk op de knop (standen: helder (voor overdag), gedempt (voor de late uurtjes)). Bigben wekkerradio RR60NG.


Je kunt twee wektijden instellen en hierbij kiezen voor radio of de zoemer. De zoemer is vriendelijk qua gelui dus niet té luidruchtig. Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio ’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen.


BigBen op de verpakking staat met weekendfunctie, echter in de handleiding is er niets terug te vinden hoe deze in te stellen is. Het principe van een wekkerradio is eenvoudig: je stelt de tijd en de wektijd in. Je kunt ervoor kiezen dat de radio meteen begint te spelen of voor een beeper. Meestal zit er wel een snoozefunctie op en uiteraard een schermpje waarop je ook in het donker de tijd kunt aflezen. Het is belangrijk om op tijd en met je beste been uit bed te stappen.


Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze strakke rechthoekige wekkerradio doet wat hij belooft: jou wakker maken op het moment dat jij dat wilt. Wakker worden met radio of. Je kunt bijvoorbeeld twee verschillende wektijden instellen.


En dat is handig als je bijvoorbeeld in het weekend op een andere tijd wilt wakker worden als doordeweeks. Deze mooie wekkerradio is uitgerust met een Sleep- en Snoozefunctie en heeft een ingebouwde luidspreker. De helderheid van het LCD-scherm is bovendien aan te passen, zodat je de tijd makkelijk kunt aflezen. Deze zwart-witte wekkerradio werkt op netstroom of twee AAA-batterijen.


Bigben wekkerradio

Wekkerradio met inductielader. Als je een telefoon hebt die geschikt is om draadloos opgeladen te worden, dan ga je deze handige functie van de wekkerradio geweldig vinden. Leg je je telefoon op het inductieveld van de wekker, dan laadt deze namelijk automatisch op.


En daar komt geen draadje aan te pas, dus die kabelcrisis is voorgoed verleden. Bestel de BIGBEN Unicorn- wekkerradio met projectie nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Bigben wekkerradio

Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dan heeft BigBen wat voor je: leuke wekkerradio ’s, radio- en cd-spelers en bluetooth speakers waar jij en je kinderen helemaal blij van worden. Paarden, schattige kittens, konijntjes, de Union Jack en andere leuke afbeeldingen sieren de wekkerradio ’s, radio’s, bluetooth speakers en andere gadgets van BigBen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts