dinsdag 3 maart 2015

Structuurverf spuitbus

Nu tijdelijk scherp geprijsd liter voor €595. Direct uit voorraad geleverd. Bestel snel jouw verfspullen.


De MoTip spuitbussen en Motip primers zijn speciaal bedoeld voor herstelwerkzaamheden en verfraaiing van auto’s. Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan. Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd!

De Rust-oleum structuurverf spuitlak antiek ijzer 4ml zorgt voor een veelkleurige structuurafwerklaag. De structuurlak is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kunt de lak gebruiken op oppervlakken als metaal en hout.


De lak zorgt voor een mooie antiek ijzeren structuurlaag, dit zorgt voor een luxueuze en elegante uitstraling. Maar ook silver Chrome van Racing. APP structuurverf is voor reparatie en renovatie van de oppervlakken van de kunststof elementen als: bepaald bumpers, spiegel behuizingen, trim en de elementen van het auto-interieur. Je kunt spuitbussen kopen van de verschillende merken, als alternatief voor de lak die je met een kwast of roller kunt aanbrengen.


Je hebt online de keuze uit verschillende goedkope spuitbussen verf, waarmee je dankzij onze scherpe aanbiedingen toch kiest voor een A-merk op basis van goede kwaliteit. Het opvallende decoratieve effect ontstaat door de gelijktijdige verdeling van meerdere kleuren uit één enkele bus.

Hiermee breng je een fijne korrelstructuur aan. Dat is makkelijk want je verdoezelt er kleine oneffenheden mee. Door de korrelstructuur kan deze goed dekkende muurverf ook nog eens tegen een stootje. Een prima verf dus voor intensief gebruikte ruimtes als het trappenhuis en de gang. Er zijn varianten met grote en fijnere korrels, die zorgen voor een ander aanzicht.


Spuitbus vóór gebruik goed schudden. Minimaal minuut, nadat de knikker hoorbaar is. Structuurverf is een soort verf waarmee je structuur aan kan brengen op de muur. Omgeving afdekken in verband met spuitnevel. Test structuur eerst op een stuk karton.


Plak dit naast de te spuiten ondergrond. Houd spuitbus op een afstand van ca. Voor 23:besteld = morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De Motip verf in de spuitbussen is hoog van kwaliteit en is dankzij de handige toepassingen toch uitstekend geschikt om als doe-het-zelver mee aan de slag te gaan. Door de spuitbussen van Motip online te bestellen of door die bij ons in Akersloot in de winkel te kopen. Loszittende delen en bladders verwijderen. Bus voor gebruik goed schudden, minimaal minuut nadat het kogeltje hoorbaar is.


Het te behandelen oppervlak vanaf.

Met deze Alabastine muurverf spuitbus kun je snel en eenvoudig strepen en verkleuringen bijwerken op muren, zonder gereedschap. Het is een helderwitte muurverf die. Is dit niet het product wat u zoekt? Bekijk hier ons volledige Rust-oleum assortiment.


Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Dit komt door kleine korreltjes die zijn verwerkt in de verf. Met deze structuurverfspray kan je snel en eenvoudig allerlei soorten oppervlakten een natuurlijke getextureerde zandafwerking geven. Door het aanbrengen van de structuurverf zijn oneffenheden op de muur minder goed zichtbaar.


Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts