dinsdag 17 maart 2015

Epifanes verfafbijt

Epifanes verfafbijt

Zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. Druipt niet van verticale en overhangende delen en bevat geen logen, zuren of biociden. Door de unieke viscositeit en kleefkracht druipt deze afbijt niet van verticale oppervlakken en overhangende delen. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende werkdag in huis!


Epifanes verfafbijt

Niet toepassen op zachte kunststoffen. Na werkzaamheden restanten eerst goed verwijderen voordat de eerste verflaag wordt aangebracht. Advies:Oproeren voor gebruik.


Afhankelijk van de verflaag en laagdikte minuten tot uur laten inwerken. Hierna met plamuurmes of verfkrabber de verfresten afschrapen. Informatie- Starbrite ANTIFOULING REMOVER. Winkelwagentje (Geen artikelen) Naast onze uitgebreide watersportwinkel hebben wij ook een werkplaats. Toepassing: Geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium.


Altijd eerst een testvlak maken. Kan zelfs onder graden C worden toegepast. Specificaties: Deze groene verafbijt tast hout, metaal, kunststof niet aan en is tevens geschikt voor gebruik op polyester gelcoats.


Een zeer eenvoudige manier om oude verflagen te verwijderen. Epifanes Verfafbijt 1liter. Verfschilderen is een webwinkel die voorziet in het leveren van verven en benodigdheden voor het onderhoud van uw boot.


Inclusief advies voor de verwerking. Bestel je Diversen bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Schrijf de eerste review van dit product. Aanbiedingsprijs € 2€ 1Normale Prijs € 270.


Een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle. Aanbrengen met zachte, langharige kwast in één laag op de oude verflaag. De laatste afbijtresten met water verwijderen en het oppervlak schoonwassen. Bij langere inwerktijden kan de Verfafbijt de ondergrond aantasten. Klik hier voor de Koopjeskelder-aanbiedingen.


Soms met klein krasje of deukje, maar met volledige garantie! Scheepsbenodigdheden en scheepsuitrusting aankopen via de webshop van FEMM is eenvoudig, veilig en snel geleverd! Afbijtmiddel met een zeer hoog afbijtend vermogen. Hebt u vragen bij het doorlopen van het bestelproces. Wij hebben een ruim assortiment bootlak, waaronder epifanes , met een keus uit diverse.


Naast diverse één- en tweecomponent aflakken in blank en kleur, bevat het assortiment voor de pleziervaart ook diverse grondverven, epoxyverven, bottomcoats en antifoulings. Methyleenvrije verfafbijt die in tot minuten werkt en verflagen laten verschrompelen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts