vrijdag 6 maart 2015

Epoxyhars karwei

Ontdek onze Webshop of een van onze 1Winkels voor Inspiratie en Klusadviezen! Hoge Kwaliteit gegarandeerd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bison Kombi reparatiekit epoxy repair gram 7. Dit product is uit ons assortiment. Polyesterhars alabastine 15.


Epoxyhars karwei

Neem contact op met je bouwmarkt. Epoxyhars kopen: Gamma, Praxis, Karwei en online aanbieders. Hars is een echt doe-het-zelf middel! Dit betekent dat er een groot aantal consumentenproducten op de markt zijn. In principe kan je Giethars prima overschilderen met alle één en tweecomponent verfsoorten.


Even opruwen met fijn schuurpapier is voldoende om een goede hechting te bewerkstelligen. Laat de hobby verf goed en volledig drogen. Eventueel kan je daarna nog een uv bestendige laag epoxyhars gieten om het geheel weerbestendig te maken.


Epoxyhars karwei

De kracht van epoxy met de snelheid van secondelijm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De epoxy giethars van Resion bestaat uit epoxyhars EP BASIS en epoxyverharder 2K GIET. Voordat je aan de slag gaat dien je beide componenten in de juiste mengverhouding goed met elkaar te mengen.


We raden aan hiervoor gebruik te maken van een weegschaaltje, een mengspatel en een mengbeker. Een ruim assortiment Overige vulmiddelen en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Epoxyhars karwei

Gebruik vloercoating, betonverf of epoxy coating. Bekijk nu ons aanbod coatings. Dé decoratieve bouwmarkt voor de Doe-het-zelver van nu.


Deze polyesterreparatie hars van Alabastine is geschikt voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunsstoffen. Deze epoxyhars is dunvloeibaar en dringt diep door in een zuigende ondergrond. Onze epoxyhars is te verwerken met kwast of roller.


Ook kan er in dunne lagen ( cm) mee worden gegoten. Wil je dikke lagen of grote volumes gieten dan gebruik je de glasheldere Mr. Hiermee kunnen dikkere lagen van wel centimeter per keer gegoten worden. Een breed assortiment epoxyharsen.


Vanaf euro gratis verzending! Waterdichte kelders en andersoortige ondergrondse constructies in baksteen of cement, verkrijg je met Aquaplan kelder-epoxy liter. Deze zogenoemde tweecomponenten coating bestaat uit een epoxyhars en een emulsieverharder die samen voor zorgen voor een goede waterdichtheid.


Verkrijgbaarheid epoxy giethars : Niet te koop bij Gamma , Praxis, Karwei , Action etc. Wel bij diverse online aanbieders en verfgroothandels. Niet uitgeharde epoxyhars en harder moet met het chemisch afval mee. Disclaimer Bij onze producten worden duidelijke gebruiksaanwijzingen geleverd.


Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen omtrent veilig gebruik. Boat is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van onze producten. Lees hier aan de hand van vele projecten hoe je eenvoudig tafelbladen, barbladen en aanrechtbladen voorziet van een harde glanzende epoxylaag.


Het is een tweecomponentenlijm en wordt voor vele toepassingen gebruikt, zowel industrieel, huishoudelijk als in de vliegtuigmodelbouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts