donderdag 3 september 2015

Afmetingen cellenbeton

Afmetingen cellenbeton

Ytong cellenbeton is ongevoelig voor vocht en vorst, en verzeept niet. De blokken zijn daarom prima toe te passen als buitenwand of in natte ruimten, zoals badkamers. Bovendien heeft het cellenbeton een waterdampregulerend vermogen, waardoor de luchtvochtigheid in de ruimte altijd op een aangenaam peil is. Betonblokken zijn gemakkelijk te lijmen. CellenBeton Blokken kopen?


Ze zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken. U kunt direct en veilig online bestellen. De afmetingen van de gasbetonblok die u nodig heeft hangt af van de toepassing.


De dikte van de blokken bepaalt u mede door vast te stellen wat het geluids- en warmte isolatie niveau dient te zijn. De samenstelling en afmetingen van de lateien zijn afgestemd op die van andere cellenbeton producten, wat de verwerking ervan vergemakkelijkt. Daarnaast kan dit product ook worden toegepast in niet-cellenbetonnen constructies.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! De hoogte is gelijk aan 2mm. De lateidikte is gelijk aan de blokdikte. De wapening bestaat uit corrosiewerend behandeld DE 5BS staal. Ytong is een licht bouwmateriaal gemaakt uit kalk, cement en zand dat voor meer dan de helft bestaat uit miniscule versteende, met lucht gevulde cellen.


Deze stilstaande lucht geeft cellenbeton zijn opvallende en unieke producteigenschappen op het gebied van thermische isolatie, warmte-accumulatie, vochtongevoeligheid en brandwerendheid. Ytong is het meest bekende merk op het gebied van cellenbeton of gasbeton. Deze cellenbetonblokken zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Wij zagen het cellenbeton op maat en leveren tot aan de voordeur.


Afmetingen cellenbeton

Combineren binnen het systeem. Ontdek het assortiment van de Ytong-blokken in cellenbeton bij Hubo. GMBS combineert hoog-isolerend cellenbeton met een geïntegreerde dragende structuur van gewapend beton. Het ontwerpen en bouwen van lage-energie en zelfs passief hoogbouw zonder koudebruggen kan nu eenvoudiger en sneller dan ooit. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Dankzij dit waterdamp regulerende vermogen zijn cellenbetonblokken prima buiten toe te passen. Zonder schadelijke gevolgen voor het materiaal kan het de periodieke verschillen in luchtvochtigheid en dampdruk uitstekend verwerken. Ytong blokken zijn de meest voorkomende vorm van cellenbeton. Bekijk en reserveer direct online bij Praxis. Kalkzandsteen is in verschillende soorten en formaten verkrijgbaar.


We nemen het met u door zodat u alles weet over kalkzandsteen! Geeft de gewenste afmetingen in van de muur. Geef de afmetingen van de Ytong-blok (of gebruik één van de standaardafmetingen).


Vervolgens verschijnt het resultaat om een muur met Ytong-blokken te maken. Door het toevoegen van een gasvormende toeslag ontstaat een poreus en isolerend materiaal. De gevormde luchtbellen staan niet met elkaar in verbinding.


Afmetingen cellenbeton

Voor natte ruimten als keukens en badkamers zijn er waterafstotende (gehydrofobeerde) gipsblokken met gemiddelde en hoge dichtheid op de markt. Deze gipsblokken hebben een blauwe kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts