dinsdag 1 september 2015

Leonardo vazen bijenkorf

Bestel hier woondecoratie online. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour.


Deze vazen staan uiteraard prachtig met een mooie bos bloemen erin, maar zijn net zo mooi als pronkstuk an sich.

De collectie biedt een ruime variatie aan kleuren, stijlen, ontwerpen en materialen. Dit hoge model heeft een slanke hals en is uitgevoerd in taupe-kleurig glas met een golvende structuur. Leonardo vazen bij deBijenkorf.


De vaas is ideaal om één bloem of tak in te zetten, maar is ook zonder bloemen een blikvanger. Vergelijk 1leonardo vazen. Hierdoor pak je altijd de beste prijs!


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Ontdek het uitgebreide assortiment.

Voor 23:uur besteld = morgen in huis! Het handgemaakte model heeft een lange, slanke hals en een elegante ronding aan de onderzijde. De vaas staat prachtig met een enkele tak of bloem, maar ook zonder is dit een echte eyecatcher. Alles voor je huis verzameld onder één dak.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Resultaten van zoekmachines! Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Hoog of laag en groot of klein: in de stijlvolle vaas kan je ze allemaal kwijt.


Hij is gemaakt van hout en glas, wat hem een unieke uitstraling geeft. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Of je het nu gebruikt voor bloemen of puur neerzet als accessoire, vazen komen altijd handig van pas. En vervang die saaie witte of glazen vaas dan ook eens voor een wat speelser en vrolijker exemplaar. Helpen wij je bij met deze tien vazen waar je van gaat glimlachen.


De vaas heeft een klassiek design, maar dankzij het unieke kleurgebruik en design krijgt de vaas toch een eigentijds tintje. Bekijk alles met leonardo vazen ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De beauty vaas van leonardo laat de gebruiker zelf bepalen waarvoor de modern ontworpen vaas voor gebruikt zal worden. Deze passie voor glas is overduidelijk te herkennen in de verschillende vazen.


Het assortiment bestaat onder andere uit smalle, brede, ronde en vierkante vazen. In wit, beige of grijs verkrijgbaar vraag naar onze site met internetshop wij hebben alles vo. Hierbij kun je denken aan diverse keukenaccessoires, vazen en glazen. Hun producten lijnen zijn over de jaren heel uitgebreid. Maar de basis van hun collecties is nog steeds glas.


Vaas leonardo ( 50cm ) met kunst bloemen en lampjes daarin. Kan gebruikt worden als woondecoratie ook als nachtlampje. Planten en bloemen geven een persoonlijke tint aan je huis. Ze brengen sfeer en gezelligheid in je huis of tuin.


Vazen en potten zijn dus ook onmisbaar in een sfeervol en gezellig huis. Combineer vazen in verschillende formaten en kleuren voor een speels geheel. Of vul een grote glazen vaas met onze kunstbloemen.


Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn. Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts