dinsdag 22 september 2015

Zwarte gieter

De grootste collectie gieters vind je hier! Gieters tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.

Kies uit producten vanaf € 80. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Met een gieter geef je gemakkelijk je tuin- of balkonplanten water, maar daarnaast zijn gieters soms ook ware design objecten! Kies jij je gieter vooral functioneel of moet hij ook pronken in je tuin? Zinken gieters of koperen gieters geven een retro look, terwijl een kunststof gieter weer heel modern kan zijn.


Uit onze collectie gereedschap. Van het merk TalenTools, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Gereedschap.

Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Geef je tuin- of balkonplanten gemakkelijk water met deze leuke zwarte gieter. De gieter heeft een traditionele uitstraling maar door de kleur toch een moderne look. Deze gieter is ook erg leuk als decoratie, doe er bloemen in en zet ze op een mooie plek.


Deze leuke zwarte gieter grace small matcht perfect bij de hangende bloempot spatiel zwart. Deze metalen gieter is handig voor in huis. De gieter is zwart van kleur en heeft een handzaam formaat van 36x13xcm. Perfect voor het bewateren van al jouw plantjes. Deze kunststof gieter is geschikt voor het gericht water geven aan planten ed.


Op de tuit van de gieter kan een broeskop worden gezet om een fijnere straal en een betere verdeling te krijgen. De inhoud van deze gieter is 10L. Een gieter saai, dat hoeft echt niet! Met deze stijlvolle gieter Grace long in de kleur zwart van Present Time is het een feestje om jouw plantjes water te geven.


Naast dat je deze gieter natuurlijk kunt gebruiken om jouw platen te voorzien van water is het ook een té gek style object in jouw interieur. Vrolijk gekleurde Lungo gieter met een inhoud van maar liefst liter. De gieters zijn een ontwerp van Davy Grosemans, en zijn gebaseerd op de ouderwetse koffiepot.

Koffie met veel water is een Lungo en de naam voor het ontwerp was geboren. Met maar liefst een inhoud van liter water is dit een gieter van groots formaat. Deze mooie gieter heeft twee handgrepen, een scharnierende greep bovenop de vulopening en een greep aan de achterzijde.


De gieter zelf is zwart van kleur en beide handgrepen alsook de bovenkant van de broes zijn koperkleurig. Hierdoor is de gieter niet alleen functioneel maar ook heel decoratief. Bent u op zoek naar een wat kleinere gieter ? Kies dan voor de zwarte Talen Tools gieter waar liter water in kan. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan gieters. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk hier ons online aanbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts