vrijdag 11 september 2015

Plaid imitatiebont bruin

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop nu uit ons assortiment Bruine plaids. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Kies uit producten vanaf € 195.


Leuke bont plaid , ideaal om je huiskamer een warme sfeer te geven. Gratis verzending vanaf 2- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in. Plaid Imitatiebont - Bruin. Deze bijzonder knusse ASPEN plaid van bruin en ecru namaakbont 150x1dompelt je interieur onder in zachtheid.


Hij is immers ontzettend zacht, comfortabel en erg groot! Deze luxe, superzachte plaid van nerzartigem imitatiebont , bruin Mink deken is ideaal voor gebruik als sprei voor banken, bedden en sofabetten. Het brengt een levendige kleur en decor in elke ruimte en biedt tegelijkertijd helpen u buitengewoon warm te houden. Ons uitgebreide assortiment bevat plaids gemaakt van diverse materialen en voorzien van verschillende kleuren en dessins. Daarnaast is het een sfeervolle toevoeging aan je interieur.


Dierenhuiden als vloerkleed of als decoratiekleed over een bank of stoel, zijn dus zeker een mooie toevoeging aan jouw woonstijl. De dierenvachten zijn natuurgetrouw zijn qua vorm en kleur, maar er zijn ook plaids van imitatiebont. Om lekker onder weg te kruipen! Mooie imitatie bont plaid , gevoerd kleur bruin zware kwaliteit met voering van zachte warme fleece afm.


Plaid imitatiebont bruin

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De grootste collectie plaids vind je hier! Verzending vanaf €in uur. Deze sprei in imitatiebont is perfect voor een tikkeltje zachtheid in uw interieur.


Het decoratiedetail: de bruine kleur van deze plaid , die zeer goed kan worden gecombineerd met uw meubels. Onze tip: om uw interieur te harmoniseren kunt u hem combineren met dit bruine SHEFFORD kussen in imitatiebont uit dezelfde collectie. De achterkant van dit plaid is. Warm jezelf lekker op met het deken van Nordal. Dit zachte plaid heeft een gave kleur bruin met witte accenten, waardoor dit deken in vrijwel elk interieur past.


Heerlijk voor bij het borrelen in de late uurtjes. Ook heeft dit deken leuke franjes aan de zijkant voor een speels. Imitatiebont van de allerhoogste kwaliteit vindt u in onze premium imitatiebont collectie.


Deze collectie bestaat uit verschillende soorten imitatiebont die stuk voor stuk zeer gedetailleerd zijn geproduceerd. Met deze collectie haalt u imitatiebont met de beste eigenschappen in huis. Ondanks het nostalgische gevoel zijn de gebreide plaids verre van ouderwets te noemen. De laatste trend op het gebied van plaids zijn de imitatie bontplaids die doen denken aan een dierenvacht.


Natuurlijk zin deze gemaakt van imitatiebont. De harige kleden zijn heerlijk zacht. Een trend die tijdloos is! Acryl, polyester, katoen of wol, in het grijs of fuchsia, en van 130x1tot 300x2cm.


Wij laten je hier zien hoe je jouw collectie plaids en dekens overal in huis kunt toepassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts