woensdag 16 september 2015

Haco woonwinkel

Haco woonwinkel

Bekijk online en bezoek onze woonwinkel. Altijd een winkel in de buurt. Ruim assortiment woonwinkel. Met fysieke winkels, een online webshop en meer dan 2collega’s zetten wij ons.


Haco woonwinkel

In onze woonwinkel in Heerlen vindt u mooie lampen, comfortabele bedden en een ruime keuze in kasten, tafels, stoelen en diverse woonaccessoires. Haco - Woonwinkel Heerlen. Onze showroom is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. U kunt ons dan ook heel gemakkelijk bereiken via de N213.


Hier kunt u een ruim assortiment moderne meubels, lampen en woonaccessoires verwachten voor de interieurs van particulieren en bedrijven. Voor meubelinspiratie en woonideeën kom je naar onze woonwinkel in Breda. Ook vind je bij ons bijpassende lampen en allerlei woonaccessoires in onze ruim opgezette showroom op de woonboulevard van Breda. De woonwinkel is fraai ingericht, voorzien van ledverlichting, een keurige vloer en schilderwerk. De spullen staan uitgestald op ruim 3. Wij hebben vestigingen door het hele land.


Ook in onze woonwinkel in Rotterdam Alexandrium heeft u volop keus. Kom daarom eens langs en verbaas u over onze scherpe prijzen en snelle levertijden! U krijgt veel mooie woonideeën in onze showroom tegenover De Kuip. U kunt bij ons terecht voor veel wooninspiratie, service en advies. Bij Woonboulevard Breda XXL vind je meer dan vijftig winkels voor alles in én om je huis.


Kom vandaag nog langs en ontdek de winkels en horecagelegenheden. Onze woonwinkel in Delft heeft een ruime showroom en veel servicegerichte medewerkers die samen met u een goede maatwerk keuze maken uit onze bedden, lampen, kasten en woonaccessoires. Hier vindt u altijd de laatste trends op het gebied van wonen en slapen. De verschillende soorten stijlen maken het assortiment erg divers en interessant voor iedereen!


De meubels worden met zorg voor u geselecteerd. De Goossens woonwinkels noemen we ook wel inspiration stores. Laat je verrassen door onze unieke meubelcollectie, met stijlvolle designs waarbij kwaliteit, comfort en een geraffineerd design voorop staat. Laat je inspireren door onze vier woonstijlen: Stijlvol Landelijk, Elegant chic, Modern Design en Urban Industrieel.


Snel geleverd door uw woonwinkel ! Met goede lichtreclame trekt u de aandacht. Van ontwerp en productie tot montage. U bent trots op uw bedrijf of winkel. Alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan.


Haco woonwinkel

Pronto Wonen, de gezelligste woonwinkels van Nederland. Kortom de uitstraling van een woonwinkel , de prijzen van een groothandel! In onze webshop is slechts een gedeelte van het grote assortiment verkrijgbaar. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze PACO Superstore.


Tot snel bij PACO World Collections. Een bezoek aan Goossens helpt jou je ultieme woonbeleving te realiseren. Laat je volop inspireren door de uitgebreide collectie en de laatste trends op het gebied van wonen en slapen in maar liefst woonwinkels , verspreid over het hele land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts