vrijdag 4 september 2015

Antiek brocante middelburg

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. De Antiek - en Brocantemarkt wordt georganiseerd door Le Collectionneur. Op de Markt struin je van 11. ANTIEKE KOPEREN PAARDENBEL.


Mooie brocante vierkante schaal met bloemmotief en goud. Bekijk Lokale Aanbiedingen ?

De Pagter Interieurs, woonwinkels in Middelburg , Domburg en Veere. Verkoop eenvoudig antiek middelburg. Groot assortiment van robuuste, landelijke, rustieke, en luxe meubelen. Welkom op de website van Brocante en Antiek ’t Bagatelletje.


Wat bij mij begon als een hobby is uitgegroeid tot een klein bedrijfje dat zich bezig houdt met de verkoop van Brocante en jong Antiek. Tevens hebben we een klein winkeltje aan huis, in het prachtige Zeelan waar u de brocante -collectie kunt bekijken. U kunt kijken in het overzicht en een keus maken. U dient zich wel te registreren om een markt te kunnen boeken.


Heeft u een boeking gedaan dan krijgt u direct een.

Vind tweedehands in Zeeland. Boek Antik nu op Travelstore. In dit schitterende 17e eeuwse sfeervolle pan vindt u een grote collectie authentiek franse lusters en franse spiegels, antiek serviesgoe prachtig kristal, hotelzilver, kandelaren, meubelen. Ook zijn wij gespecialiseerd in de prachtige serviezen van Royal Albert, Wedgwoo Sarrequimines, Limoges enz.


Het meest actuele overzicht van antiquairs in Middelburg op antiek -in. Diverse oude brocante religieuze heilige beelden. Antiek 19th eeuwse Maria met kindje Jezus porselein. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Brocante Webwinkel Brocantezussen, voor de mooiste antiek en brocante uit Belgiƫ, Frankrijk of Engeland.


Antiek 't Wapen van zeeland Antique Shop Gortstraat Middelburg. De Keukenkroon is geen kookwinkel maar een gespecialiseerde winkel in. Franse brocante en kristallen kroonluchters. De Wirwar Antiques Brocante Vintage. Info over antiek middelburg.


Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor antiek middelburg. Antiek servies Empire Germany, groene ran mooi beboterd. Borden: stuks diner, ontbijt, diepe, sauskom, groot rond model serveerschaal, grote ovale vleesschaal.


Rest is helaas gesneuveld tijdens vervoer.

Oma Curiosa heeft mooi en betaalbaar antiek , brocante , curiosa en een vleugje vintage. Elke week wordt de webwinkel aangevuld met nieuwe aanwinsten. Niet alle producten staan op de website en daarom zal de webwinkel in de verschillende categorieƫn ook elke keer aangevuld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts