maandag 28 september 2015

Design waxinelichthouder

Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Kies uit 1producten vanaf € 50. Waxinelichtjes of ook wel theelichtjes, maken het huis gezellig en een mooie waxinelichthouder maakt het sfeertje natuurlijk helemaal compleet. Een waxinehouder is een woonaccessoire die gewoonweg niet mag ontbreken in je interieur. Ook al branden ze niet, dan is de waxinelichtjeshouder alleen al mooi als decoratie.


Geeft kalmte en rust aan uw kamer met deze waxinelichthouder. De Bonsai laat de intresse van designer Roderick Vos zien voor Aziatische kunst. De Bonsai is laser gesneden vanuit een metalen plaat en mechanisch gebogen tot een driedimensionale vorm.


Waxinelichthouder overloop goud Met kaarsen kun je gezellige en romantische sfeer creeeren in je huis.

U kunt deze waxinelichthouder voorzien van de as van uw dierbare. Onder het kaarsje wat u plaatst, bevindt zich de askamer. Deze is gemakkelijk te openen en dichten, middels een schroefsysteem. Het is heel sfeervol om deze waxinelichthouder op de eettafel te laten branden terwijl je gezellig aan tafel zit.


De waxinelichthouder creëert een geeft een luxe uitstraling aan het interieur en creëert een luxe sfeer. Ontdek meer design woonaccessoires en cadeaus in onze webshop. De mix van modern design en nostalgisch brocante staat juist erg trendy. De collectie VTwonen kandelaars bestaat uit allerlei soorten en maten, van robuuste modellen tot strak vormgegeven kandelaars en unieke ontwerpen met bijzondere vormen en kleuren.


Het design lampen assortiment van fonq. Kies voor een strak of stoer item of maak een statement met een bijzonder design. Mag het van jou allemaal best nog wat gewaagder? Combineer dan verschillende stijlen met elkaar.


Zet ze samen op een dienblad of wandrek. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Afkomstig uit de Organic collectie en heeft een modern design.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Daarom mogen kaarsenhouders niet ontbreken in een huishouden. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Wanneer je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeautje, is deze waxinelichthouder helemaal geschikt.


Deze waxinelichthouder van mat glas is te bedrukken met een mooie persoonlijke tekst, naam of andere print. Leuk voor zowel mannen als vrouwen. Elke donkere avond wordt snel aangenaam en romantisch met het Italiaans design waxinelichthouder Gjat van Karn. U hoeft slechts een enkele lucifer aan te steken, een eeuwen oud gebaar, om een fijne en aangename sfeer te creëren met waxinelichthouder Gjat. Ook is de waxinelichthouder zeer geschikt als cadeau ze geven een betoverende sfeer in huis doordat alle glazen vormen licht geven.


Iedereen heeft wel deze theelichten in huis om de eettafel aan te kleden met feestdagen en gezellige etentjes thuis. Met deze mooie waxinelichthouder boomstam haal je een stukje Nederlands natuur in huis. Het is sfeervol en geeft een warme finishing touches in het interieur.


Het eikenhout van deze grote waxinelichthouder boomstam is onbehandel zodat het zo natuurlijk mogelijk blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts