maandag 7 september 2015

Kaatje brocante

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Reviews Een onstzettend gezellige gastvrouw, die de workshop. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak.


Ik ben ook erg verknocht aan Brocante , kan ook uren snuffelen op een oude Brocante markt of ouderwetse vlooienmarkt.

Ook in kringloopwinkels kan ik uren doorbrengen, waar ik helaas niet zo heel vaak kom. Ben je op zoek naar mooi, betaalbaar en echt brocante , neem dan eens een kijkje tussen mijn spulletjes. Wat een zaligheid om in jullie zaak rond te lopen. Ik verkoop eigenlijk nostalgie! En of je nou brocante of vintage koopt, je draagt.


Alle advertenties van kaatje Brocant, IJsselmuiden op Marktplaats. Bekijk het aanbod van kaatje Brocant en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Karin is mijn naam, maar ik word ook vaak Kaat of Kaatje genoemd.

Ik ben geboren in Amsterdam en zat in de Jordaan op school. Brocante Kaatje waar je terecht kan voor niet alledaagse dingen. Authentieke spullen uit Frankrijk, Engeland en België. Antiek en Brocante verkoop vanuit onze sfeervolle oude woonwagen.


De doos is oud gemaakt en heeft daardoor een brocante uitstraling! Hoedendoos rood gestreept. Bekijk meer ideeën over Annie sloan, Brocante en Meubilair makeover. Het is fijn om je huis aan te kleden met brocante spullen, omdat het meteen sfeer geeft. Brocante betekend letterlijk vertaald uit het Frans: curiosa of tweedehands.


De verf kan wel besteld worden. U kunt uw bestelling dan (indien voor 1uur besteld) dezelfde dag ophalen bij de benzinepomp( tot 1uur). Kom de sfeer proeven op het platteland van Friesland. Wij zijn elke zaterdag geopend van 11.


Vledderdiep Nieuw-Weerdinge Open: Do Vr Za 13. Vintage en Brocante topstukken in je interieur. Webshop met dagelijks nieuwe unieke items, blogs en inspiratie!


In onze gezellige winkel, op een van de mooiste plekjes in de Dorpsstraat, kun je naar hartenlust rondstruinen.

Hier vind je leuke brocante meubelen die geverfd zijn met Annie Sloan Chalk Paint, de leukste accessoires en genoeg keus voor een cadeautje voor jezelf of iemand anders. Het komt veelal uit Frankrijk, Engelan België en Scandinavië, maar ook gewoon uit Nederland! Brocante in huis geeft meteen sfeer door het doorleefde karakter. De opbrengst van Brocante Caatje wordt gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren zoals: Stichting Aap, Brooke Hospital e. Kathleen, Carmen en Henny. Brocante Startpagina staat boordevol met links voor iedereen die van brocante wonen houdt.


Je vindt er links over brocante , curiosa, woonwinkels, webshops en over vintage en brocante spullen. En natuurlijk een overzicht van rommelmarkten en brocante markten. Welkom op het blog van Kaatje Brocant.


De artikelen kopen wij niet met grote vooraden in, van sommige mooie artikelen hebben wij er zelfs maar 1! Want het is zo belangrijk dat je huis een thuis is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts