dinsdag 15 september 2015

Kind wekker

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Uw Folderhouders ABesteld U Nú Bij Shopdepot. Voordelig en Snel Online Besteld! Shop direct kinder wekkers online. Beslist de laagste prijzen.


Met deze kinderwekker van Alecto leert je kindje een goed dag- en nachtritme aan.

De Alecto slaaptrainer helpt je kindje. Heel eenvoudig door een zonnetje of maantje te tonen met een oranje of blauw licht. Het besef van tijd wordt hiermee op een.


Wij leveren bijvoorbeeld diverse kinderwekkers van Karlsson, een merk dat nauw samenwerkt met een aantal verfrissende designbureaus, waardoor iedere kinderwekker een jeugdig en vrolijk ontwerp meekrijgt. Ook van Kikkerlan NeXtime en Balance Time leveren wij diverse wekkers voor iedere kinderkamer. Het geluid van een wekker of wekkerradio betekent voor velen de start van een nieuwe dag. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van.


Helemaal als je peuter in de avonden juist het meest actief is, waardoor die vaker tot in de latere uren wakker blijft!

Voor zo’n ouder en kind is een kinderwekker een fijn hulpmiddel, en daarom een goede aanschaf. Welke jij de beste kinderwekker vindt, zal vooral van je persoonlijke voorkeur afhangen. Ondanks het feit dat je peuter nog geen tijdsbesef heeft zoals wij dit kennen, zal hij met behulp van een slaaptrainer toch beseffen wanneer hij mag opstaan of wanneer hij nog wat in zijn bedje moet blijven.


Kinderwekker Wekker Klok Dino Dinosaurus Egmont Toys. Met dit handige product kan je kleine op een leuke manier weten wanneer zij mogen opstaan én tegelijkertijd de klok leren. Deze kidsleep kinderwekker gaat op batterijen en is een stuk kleiner dan de roze en de blauw kidsleep.


Met de kidsleep kinderwekker kun je je kinderen leren op een acceptabele tijd op te staan of om papa of mama te roepen. Wekkers koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk de categorie wekkers op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Met een kinderwekker kun je je kindje leren om niet te vroeg op te staan door de wekker steeds een half uurtje verder te zetten. Zeker het moment als de klok een uur vooruit gaat of terug zul je merken dat het soms moeilijk is de nieuwe tijd aan te nemen voor je kindje, hiervoor is de kinderwekker ontworpen. Je kinderwekker koop je natuurlijk bij de wekker specialist!


Deze mooie kinderwekker loopt met een slepende secondewijzer, waardoor het uurwerk geruisloos is en dus niet tikt. Op tijd opstaan voor school, een voetbalwedstrijd of een leuk dagje uit. Er is altijd wel een reden waarom je kind vroeg uit de veren moet.

Een alarmklok, of wekker , is niet weg te denken uit de slaapkamer! Naast deze wekkers wil iedereen wel wakker worden. Met de KidSleep kinderwekker leert je kind spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen. Het werkt heel eenvoudig: het klokje heeft plaatjes, één van een figuurtje dat buiten met zijn tas wandelt en één van het figuurtje dat lekker in zijn bedje ligt te slapen.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts