vrijdag 18 september 2015

Houten decoratie hartjes

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Meubels voor de laagste prijs. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Kleine houten hartje aan een koordje. Kleuren van de hartjes : 1x fel roo 1x donker roo 1x wit, 1x roze. Van het merk Birchcraft Designs. Hartjes van hout ter decoratie.


Ook leuk om te beplakken met kinderen zodat ze zelf een mooi kadootje kunnen maken. Set van houten hartjes. Laat de gasten hun naam en een wens op een hartje schrijven.


Een geweldige manier om later op jullie mooie dag terug te kijken. Deze hartjes zijn te gebruiken als aanvulling bij het Wishing Jar Gastenboek en het Hartframe Gastenboek.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aanbieding! Komende tijd wordt het steeds aangevuld. Waar vind ik gratis producten?


Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Deze schattige houten hartjes zijn leuke decoraties voor in een scala aan doe-het-zelfprojecten. Zo kun je ze gebruiken bij het scrapbooken, het maken van kaarten, of bij het maken van huisdecoraties. De hartjes worden geleverd in een pakket van honderd stuks en hebben drie verschillende maten, zodat je eindeloos kunt variëren!


De laatste decoratie trends. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Setje van witte decoratie hartjes , te gebruiken voor scrappen, aan een geboortekaartje, een cadeautje leuk mee in te pakken,. Laat ze zoals ze zijn in deze houten uitvoering of schilder ze in een kleur die je mooi vindt. Deze houten sneeuwvlok komt uit de PTMD Collection.


De sneeuwklok is uit hout gesneden en kan d. De gepersonaliseerde houten hartjes kunnen niet retour worden gezonden, omdat deze speciaal voor jullie geproduceerd worden. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt, deze zijn definitief.

De houten hartjes zijn van multiplex 3mm hout. Hout is een natuurlijk materiaal en elke hartje ziet er anders uit. Decoratie houten model tweemaster zeilschip cm. Handgemaakte modelboot van een tweemaster.


Wij zijn gesloten van december tot en met januari. Decoreren met harten is een woontrend die tijdloos is en passend in elk interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts