vrijdag 18 september 2015

Behang met flamingo's

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Dé KEK Amsterdam webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge.


Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.

Met dit hippe meisjesbehang met wolkjes in licht roze tover je elke kamer om tot een gezellige kinderkamer. Gecombineerd met lichte kleuren en natuurlijke materialen creëer je met dit kinderbehang een rustgevende en tegelijkertijd warme en gezellige sfeer. Maar ook Van der Valk hotel mag dit flamingo behang graag in haar hotelkamers en hotel recepties tonen om haar gasten blij te maken. Deze pin is ontdekt door Suuz V. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Ophalen of Verzenden minder dan m.

Omdat we geen raam in het toilet hebben moest ik uitwijken naar kunstplanten. Tegenwoordig is dat de investering meer dan waard en kwam hier op het goede moment achter. Flamingo behang combineren met groen. Trouwens, zo’n grote investering was het niet want voor €had ik planten!


Alleen de beste vakmensen. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in en rondom huis. Dit hippe behang past helemaal bij de tropische botanische look. Wil je de look compleet maken? Combineer dit behang dan met lichte kleuren, natuurlijke materialen en niet te vergeten: heel veel.


De kleurige print met flamingo’s trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de voelbare structuur van geweven gras de muurbekleding een extra dimensie geeft. Terwijl de gazelle elegant over de vlakte springt, weerspiegelt de zon in haar hoorns. Trendy en Hip behang online kopen?


Vrolijk, kleurrijk en creatief. Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Creëer thuis je eigen Urban Jungle met dit behang met tropische bladeren met. Met zoveel keuze, kleuren en prints weet je soms niet waar je uit moet kiezen.


Zo zijn er niet alleen de kleuren keuzes maar heb je ook te maken met verschillende kwaliteiten kinderbehang.

Maak je keuze uit honderden motieven en ontwerpers. Wat voor sfeer je ook wilt, wij hebben het behang. Behang met creatieve en unieke motieven. Hout in mintkleur met flamingos behang behang op debehangsite. Gratis verzending vanaf euro.


Jungle met toekan, flamingo en tijger van Studio POPPY Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. We starten de reeks in het prachtige, nieuwe stulpje van blogger Sanne van Stijl, waar ze voor in de kinderkamer werkte met mierzoet flamingo behang , welke ze zelf liet afdrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts