dinsdag 1 september 2015

Kruidenrek hout

Kies uit producten vanaf € 199. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over houten kruidenrek te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene houten kruidenrek materiaal is hout.

Biedt plaats aan maximaal kruidenpotjes. Massief hout is een slijtvast natuurmateriaal dat indien nodig geschuurd en afgewerkt kan. Zerone kruidenrek hout , etages kruiden- en Beschrijving: Dit magazijnrek is gemaakt van hoogwaardig bamboe met milieuvriendelijke kleuren, gla stevig en duurzaam. Het hout wordt grondig geschuurd om splinter te minimaliseren maar zonder het karakter van het hout te verliezen. Het houten keukenrek, kruidenrek van deHoutshop biedt voldoende ruimte voor voorraadpotten, kruidenpotjes en heeft een tal haken om van alles aan te hangen.


En dan kom je er opeens achter dat er nog veel mogelijk is. Je kan er bijvoorbeeld kledingrekken of kaarsenstandaarden mee maken. Geen paniek: solderen met de bunsenbrander is niet nodig, gewoon in elkaar steken is al voldoende.

Of wat dacht je van een kruidenrek ? Hieronder lees je hoe je dat moet doen. Oud kruidenrek hout met porselein. Helaas mist er lade en lades zijn beschadigd op de hoek, zie foto's. Dit leuke brocante kruidenrek is gemaakt van hout en geschilderd in een mooie witte kleur.


Het kruidenrek is voorzien van een kruidenbalkonnetje, lades en haken om theedoeken aan te hangen. Leuk voor in de keuken, maar uiteraard is het keukenrek ook zeer geschikt om als kapstok of als wandrek te gebruiken boven bijvoorbeeld een dressoir. Eenvoudig in de kast te bevestigen d. Kruidenrek uit grootmoeders tijd. Gaan we vandaag voor de warmte van kaneel of misschien toch voor de pittige paprika? Met dit kruidenrek heb je alle benodigde kruiden direct in huis en bij de hand!


Het rek is stevig gebouwd en heeft een gebruiksvriendelijke vormgeving, de potjes glijden zo op hun plek. Houten kruidenrek handgemaakt. Handgemaakt houten kruidenrek voor ca. In diverse andere mooie uitvoeringen verkrijgbaar.


Laatst gescande prijs € 5-Bezoek voor de actuele prijs en voorwaarden de webshop van de aanbieder. Bij ShopAlike vind je een ruime selectie van verschillende soorten kruidenrekken.

Daarnaast zijn de kruiden vaak inclusief en anders zitten er sowieso potjes bij. Ook zijn er magnetische kruidenrekken waarbij je de potjes gemakkelijk op hun. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Schuur het hout lichtjes en zet het in de grondverf. Daarna kun je kiezen voor verf of lak in een leuk kleurtje. Zelf heb ik een spuitbus verf gebruikt, want dat is een stuk sneller en gemakkelijker (en bij Action ook goedkoper).


Hang het rekje op zijn plaats en doe er je kruidenpotjes in. Met onze veelzijdige wandopbergers benut je elke centimeter van je keuken optimaal. Een kruidenrek dat gemaakt is voor potjes van een bepaalde vorm kan lastig gebruikt worden voor andere potjes.


Bedenk dus: is dit een handig kruidenrek ? Als je veel werkblad (aanrechtblad) hebt in je keuken (mazzelaar!) dan kan je gerust een breed staand kruidenrek kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts