dinsdag 15 september 2015

Peperkoekblik

Daar draait het om bij Koninklijke Peijnenburg. Het resultaat is malse ontbijtkoek met een verrassend lekkere smaak. Dit blik heeft stevige ronde voetjes. Zie foto’s Prijs is per stuk. Reseda peperkoekblik zonder plankje.


Brabantia peperkoekblik in nieuwstaat, off white.

Net even anders dan de retro peperkoekblikken. Deze is een slagje kleiner, heeft een mooi handvat en heeft bolletjes als pootjes. Hoort helemaal in de reseda keuken thuis.


Bekijk het ruime assortiment en vind direct de beste aanbiedingen Bestel online voor de laagste prijs. Broodtrommel, peperkoekblik met plankje en voorraadbussen (koffie, thee, suiker). De klep van de broodtrommel heeft rechtsboven een kleine afwijking maar sluit verder wel gewoon.


Verkoop vintage blikken online. Woonaccessoires voor een vintage interieur in Dordrecht.

De grootste blikkenwinkel van Nederland Blikken in alle vormen en maten eventueel bedrukt met eigen logo of in een geheel eigen vorm. Gratis verzending vanaf euro. Over nostalgie gesproken, dit super leuke blik voor peperkoek is. Ik heb het peperkoekblik van Studio Koekepeer eindelijk in mijn bezit! Wat een leuke spulletjes hebben jullie toch!


Marktplaats is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten kopen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en een paar. Boerenbont Servies koop je eenvoudig online bij bol. Nostalgisch peperkoekblik met bloemdecor , seventies.


Je zocht naar: broodtrommel! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Toen deze ochtend het mooie bedrukte peperkoekblik open ging en het omgevouwen vloeipapier opzij geleg kwamen de heerlijke zelfgebakken nog bijna warm geurende prachtige donkerbruine luchtige vierkante hoopjes tevoorschijn. Holly Hobbie is de naam van een fictief meisjesfiguur. Niemand zag of wilde op dat moment nog iets anders dan die overheerlijke bovenaards lekker fudges.


PEPERKOEKBLIK , RETRO, BRABANTIA. Leuke retro peperkoekblik. De pootjes eronder zijn eraf, maar heeft geen invloed op de stabiliteit.

Dat peperkoekblik van Peijnenburg, dat hebben mijn ouders ook! Ik heb laatst bij AH een peperkoekblik gehaald met oude reclames erop, superleuk! Ik kocht het twee jaar terug op een rommelmarkt.


Het lag opzij van een mevrouw haar kraam ergens verscholen in een blikken doos van peperkoek bovenaan in een bananendoos. Ik denk dat deze mevrouw niet goed wist wat ze dee ik kocht het voor euro inclusief het mooie peperkoekblik dat nu mijn keukenkast siert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts