woensdag 9 september 2015

Gordijn voordeur tegen tocht

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Over het algemeen geldt hoe dikker de stof hoe betere de isolatie. Sluit de gordijnen als het kouder wordt zoveel mogelijk. Gordijnen van gordijnenwinkel.


Met de gure kou buiten is het heerlijk om er binnen behaaglijk warm bij te zitten.

Door gordijnen boven een radiator te hangen, kunnen ze warmte vasthouden. Hang ze echter niet voor de radiator: dan houden ze warmte tegen. Het gordijn houdt de tocht tegen en jouw huis blijft meteen een paar graden warmer. Een fijne bijkomstigheid is dat je minder hoeft te stoken, dus een gordijn voor je deur is ook nog eens een energiezuinige oplossing. Een andere toepassing voor een gordijn voor de deur is om ’s avonds inkijk te voorkomen.


In de winter kunnen ze je huis warm houden. En in de zomer juist koel. De geluiddempende gordijnen van Moondream beschermen u tegen warmteverlies door de deur en bezorgen uw vertrek een aangenaam geluidscomfort.


De fijnere thermische gordijnen van Moondream zullen u al naar gelang van uw behoefte isoleren tegen binnendringende kilte of de koelte binnen houden. Zware gordijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning. De meeste warmte in huis raakt namelijk verloren via de ramen.


Bovendien staan dik gevoerde gordijnen over het algemeen ook knusser in de winter. In ieder oud huis zijn er tocht hotspots te vinden, waar de verwarming het tegen op moet nemen. In ons huis is dat (onder andere) de voordeur. Daar komt me een partij koude wind vandaan.


We hebben tochtstrippen gehaald bij de bouwmarkt en deze rond de deur geplakt. Ideaal, want de meeste kou die daarvan komt is nu echt verleden tijd.

Ideaal om intern ruimtes af te schermen of onder te verdelen tegen tocht waarbij uit veiligheidsoverweging, of vanwege een gewenste lichtinval dan wel er een neutrale uitstraling is gewenst. De gordijnen worden uitgevoerd in een standaard breedte van 140cm. Het is voor mij zelf deels tegen inkijk (doorzonwoonkamer en een voor en achterdeur met veel glas (gelukkig overal wel dubbel glas) en in de winter tegen de kou die van het glas afstraalt. Qua isolatie zitten we verder wel goe alles is geïsoleerd en dubbel glas, op de voordeur na (dat is nog de originele ). Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen!


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Doordat ze dikker en zwaarder worden houden ze tocht tegen , maar krijgen ze ook een steviger uiterlijk. Hang gordijnen op die gevoerd zijn! Geef raambekleding een persoonlijk tintje.


Bijzondere borderranden of brede zijbiezen, uitgevoerd in een andere stof, zorgen ervoor dat je gordijnen een persoonlijk tintje krijgen. Als je radiatoren onder het raam zitten, is het wel belangrijk om te ervoor te zorgen dat de gordijnen de radiator niet helemaal afsluiten. Anders komt de warmte van de radiator niet goed de kamer in. Isolerende gordijnen zijn ook ideaal om voor je achter- en voordeur te hangen om koude tocht tegen te houden.


Wil je ervoor zorgen dat je deur ook deze indringers buiten houdt, dan kun je bij Praxis onder andere tochtwering kopen, maar ook diverse dorpels tegen bijvoorbeeld vocht, vuil en geluid. Een gordijn voor de deur houdt de tocht tegen en houdt jou huis een paar graden warmer. Omdat je minder hoeft te stoken, is ook nog eens een energiezuinig! Doordat gordijnstof warmer wordt dan glas, voelt het binnen met gesloten gordijnen behaaglijker aan. Tochtoverlast - Industriegordijn.


Mogelijk kan de verwarming daardoor een graadje lager staan. Langs de zijkanten komt er tocht wel redelijk toch door. Ik heb wel een gordijn voor de deur hangen maar eigenlijk vind ik dat erg lelijk. Nu zag ik laatst bij iemand die had aan de zijkanten van de deur tochtstrips geplaatst die eigenlijk onderaan de voordeur moeten.


Wel eigenlijk wil mijn man graag een nieuwe deur laten plaatsen maar ik vind dat onze oude deur zijn charmes heeft en past bij onze woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts