donderdag 17 september 2015

Alabastine verfreiniger

Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! Deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur doordat we er Oxygen Clean aan hebben toegevoegd. Vloerbedekking, meubels, e. Aanbrengen met een spons, borstel of plantenspuit. Meer informatie of Online kopen.


Deze verfreiniger is effectiever dan ammonia en heeft een betere ontvettende werking. Met deze krachtige en geconcentreerde reiniger en ontvetter kun je zowel binnen- als buitenmuren, plafonds, geschilderd hout, metaal en kunststoffen schoonmaken. Dit product verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang en zorgt voor een perfect eindresultaat.


St Marc verfreiniger Een bekende verfreiniger die geschikt is om het oppervlak te ontvetten. Houd rekening met zeepresten die je nog weg dient te halen, voordat je gaat schilderen. St Marc heeft een frisse denne-geur en ruikt daarmee lekker. Verbetert de hechting van nieuwe muurverf en lak.


Alabastine verfreiniger

Met deze krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter kunt u zowel binnen- als buitenmuren, plafonds, geschilderd hout, metaal en kunststoffen schoonmaken. Let wel, dit geldt alleen bij ondergronden die goed intact zijn, glad zijn en geen schuurbeurt nodig hebben om beschadigingen te repareren. Ook moet niet de vloeibare St Marc (alléén geschikt als verfreiniger ) gebruikt worden, maar is alleen de St Marc in poedervorm geschikt!


Voor het reinigen en ontvetten van oude verflagen op muren, plafonds, hout, metaal en kunststoffen. Binnen en buiten te gebruiken en effectiever dan ammonia. Zorgt snel voor een goed hechtende verfondergrond. Lees de volledige productomschrijving.


Kant-en-klaar vloeibaar reinigingsmiddel voor het reinigen van oude verflagen, maar ook geschikt voor het reinigen van de ondergrond voor een goede hechting, alvorens te schilderen. Alleen in de bouwmarkt te koop. Alabastine - SCHILDERSCHOON- VERFREINIGER. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Schilderschoon verfreiniger. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Bestel online verfreinigers , ontvetters en meer van topmerken tegen de laagste prijzen. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Marc, dus wat ons betreft zou deze op een gedeelde eerste plaats mogen staan. Waarom dan toch op nummer 2? Een Verfreiniger kopen doe je bij Karwei. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Van kwalitatieve anti-schimmelbehandeling tot tegelverf en van verfafbijt tot allesvuller.


Alabastine verfreiniger

VERFREINIGER alabastine verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. Met schoonmaakdoekjes verwijder je snel en doeltreffend verf van je handen, gereedschappen of andere oppervlakken. Met deze verfreiniger kun je zelfs olie, vet en siliconenkit weghalen.


Gebruik ammoniak en terpentine om verfspatten te reinigen die langer zijn ingetrokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts