woensdag 23 september 2015

Textielverf spray

Textielverf spray

Bestel simpel en snel jouw schoonmaak. Vind zwarte textielverf online. Meerdere aanbieders online. Textielverf geschikt voor katoen. Shop direct online op beslist.


Het grootste online winkelcentrum. Mocht (door het langer ongebruikt staan) bezinksel onderin het flesje niet goed mengen, draai dan het schroefdopje even los en roer de inhoud met bijvoorbeeld een satehstokje. Marabu textielverf spray ‹ Vorige.


Geschikt voor kleding en andere textiel. Na droging is het wasbestendig tot graden. Met textielverf geef je kleding in een handomdraai een nieuwe look of fris je een vervaagde kleur weer op. Natuurlijk hoef je je niet te beperken tot kleding, maar kun je bijvoorbeeld ook een rugzak of kussen nieuw leven inblazen met kledingverf. Hiermee kun je lekker creatief zijn: een tie-dye print is helemaal van deze tijd.


Schud voor gebruik het textielverf spray flesje met het dopje erop. Spray op het textiel en laat goed drogen. Fixer de verf door aan de andere zijde van de stof te strijken gedurende 3-minuten met de strijkstand op katoen. Was eerst de ondergrond , spray en laat het dan goed drogen, fixeer minuten met het strijkijzer. Hierna kan het, na uur, in de wasmachine op graden, 1ml.


Dat de Action textielverf Superspul is wisten we al , spotgoedkoop en in verschillende mooie kleuren te krijgen. Ik zelf heb een paar kussenhoesjes even uitgeprobeerd met die verf, en eerlijk is eerlijk, het is gewoon echt mooi geworden. Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven?


De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren. Zoals bijvoorbeeld polyamide (nylon), mengsels met polyester geven een lichter resultaat als de aangegeven kleur. Deze textielverf is niet kleurecht.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor textielverf spray action. Onze textielverf is afkomstig van Viktoria Boya. Door jarenlange productontwikkeling is de verf ongeëvenaard in hechting van de kleuren op je stoffen.


Onze producten zijn niet schadelijk voor het milieu en veilig in het gebruik. Groot assortiment textielverf ! Ontdek de textielverf van DYLON en blaas je garderobe nieuw leven in, fris vervaagde kleding op of geef een ruimte een vleugje kleur. Voor lichte stoffen tot max.


Na fixeren wasbaar tot °C. Ideaal om te sjabloneren, om op te spuiten en te combineren met Fashion liners. Verfraai en versier elk kledingstuk met de textielverf van Rico.


Makkelijk zelf aan te brengen met een kwast en wasbaar tot graden. Stel je eigen kleurenpallet samen of kies voor een kleurensetje met zes verschillende kleuren in één verpakking. De verf is op waterbasis, niet giftig, biologisch afbreekbaar en dus veilig in gebruik. Met een verscheidenheid verschillende soorten als sprayverf, stempelkussens, textiel markers, zijde.


Opitec Nederland Alkmaar Bezoek website. Bekijk de categorie fournituren op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Textielverf spray

Instructies voor het verven met textielverf voor de wasmachine (voorladers) Lees altijd eerst de instructie in het pak ! Voeg de verf direkt in de trommel van de wasmachine, gebruik niet de wasmiddel lade ! Scherpe Prijzen, Direct uit Voorraad Leverbaar en Lage Verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts