vrijdag 26 mei 2017

Artisan latus

Artisan latus

Do Design dealer van Artisan. Organisch design, vakmanschap, duurzaamheid en liefde voor hout zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Artisan. Artisan vervaardigt design meubelen uit massief hout. De tafel kenmerkt zich door ronde, ranke vormen en een prachtig Scandinavisch design. Deze houtsoorten worden in afwerkingen aangeboden, deze zijn te bezichtigen in onze winkel.


Artisan latus

De tafel is leverbaar in maar liefst verschillende soorten hout. Deze houten design tafels zijn uitermate geschikt om te gebruiken in de horeca. De met de hand gepolierde en geoliede houten tafel heeft een prachtig Scandinavisch design.


Plaisier Interieur: etages pure inspiratie! Afwijkende afmetingen van deze tafel zijn mogelijk. Verkrijgbaar in tien formaten, met en zonder laden.


De stoel is stapelbaar en heeft door het gebruik van natuurlijke materialen een stoer uiterlijk. Het Latus houten bureau heeft een leren blad en is verder gemaakt van massief hout. Hierin heeft u de keuze uit maar liefst soorten hout. Onder het blad bevinden zich lades voor al uw spullen.


In onderstaande film kunt u op een leuke manier kennis maken met de houtspecialisten van Artisan. De houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen. De verschillende houtsoorten die gebruikt worden zijn afkomstig uit Europese, duurzaam beheerde bossen en de meubelen worden ‘natuurlijk’ afgewerkt met milieuvriendelijke olieën. De design tafel past zowel in een modern als in een klassiek interieur.


Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist! Ruim assortiment van verschillende design meubels, bedden en verlichting. Vrijblijvend interieur en lichtadvies van onze binnenhuisarchtect. De stoel Latus zelf samenstellenDe stoel is leverbaar in diverse soorten hout. U kunt de stoel bekleden met verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren.


In het design komt eenvoud duidelijk naar voren. Door de afgeronde hoeken krijgt het bureau een zachte uitstraling. De twee lades aan de onderkant van het blad zijn handig voor uw benodigdheden. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. U vindt bij ons de Neva stoel, de Hanny tafel, het Latus dressoir en de Invito salontafel.


Eetkamertafel in massief hout. Leverbaar in diverse maten en houtsoorten. Design tafel Hanny is leverbaar in allerlei houtsoorten, kleuren en maten.


Nieuwe behandelmethoden en ambachtelijke traditie zijn hier aanwezig in een mengsel van contrasten. Een machine produceert het lichaam, terwijl de ziel komt op het einde met de handenarbeid en de laatste “polish”. Deze fantastische tafel is strak, elegant van uitstraling en bijzonder door zijn zacht aflopende vorm. Het tafelblad loopt geleidelijk over in de poten, die rond en.


Ook modellen als de Neva eetkamerstoel en de Latus dressoirkast zijn zeer populaire modellen uit de collectie van Artisan. Bekijk ze op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms! Met al zijn liefde voor hout en zijn jaar ervaring maakte hij heel bijzondere creaties die de basis hebben gelegd voor het merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts