donderdag 25 mei 2017

Leonardo waterglazen

Waterglazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.

Kristalservies van horecakwaliteit. Kies uit producten vanaf € 95. Bestel hier servies online. In deze serie komen functionaliteit en design optimaal samen. Vergelijk leonardo waterglazen.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop. Snel in huis Veelal gratis verzonden.

Het ontwerp van deze Puccini waterglazen voldoet niet alleen aan de huidige tijdgeest, maar de brede kelk zorgt er. De set bestaat uit zes bolvormige glazen met een gekleurd en elegant design. Leonardo glazen bij de Bijenkorf.


Ze hebben een inhoud van liter. Ben jij benieuwd naar onze andere whiskyglazen? Kijk dan bij ons whiskyglas assortiment! Wil je meer zien van de collectie Tivoli? Shop jouw waterglazen bij WestwingNow.


Shop bij WestwingNow jouw nieuwe waterglazen. Je kunt hier ook terecht voor een set van waterglazen in verschillende tinten – paars, groen of blauw. Van mooie heldere glazen met een caleidoscoop reliëf tot waterglazen met een sierlijke decoratie. Nieuw Ophalen of Verzenden Bieden nov.


Ontdek het aanbod waterglazen van Blokker. Maar buiten het dagelijks gebruik, zijn de waterglazen ook perfect voor speciale momenten. Met een steel van klein formaat op een mooie voet, staat het glas meer dan stabiel. Maak uw Daily-servies compleet met deze mooie waterglazen. Deze glazen kunnen worden gebruikt voor onder andere water, whisky, limonade en sap.


Ook kunnen de glazen in de vaatwasser en zijn ze kras- én breukbestendig door het Teqton glas. Een glassoort dat kristalhelder is en een mooie klank geeft.

Hun producten lijnen zijn over de jaren heel uitgebreid. Maar de basis van hun collecties is nog steeds glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts