dinsdag 2 mei 2017

Spaarpot hout

Spaarpotten van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Gadgets voor lage prijzen online. Kies uit producten vanaf € 100.

Verzending vanaf €in uur. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Stoere houten spaarpot in de vorm van een voetbal.


Met deze spaarpot is sparen nog nooit zo leuk geweest. Leuke spaarpot gemaakt van hout en glas. Aan de bovenzijde zit een smalle gleuf waar het geld ingestopt kan worden.

We branden deze in het hout en daarmee behoudt de spaarpot zijn natuurlijke kleur en karakter. Past eigenlijk in ieder interieur. Deze spaarpot is een ideaal als je een keer geld cadeau wilt doen en je wilt het toch leuk verpakken. Afmetingen zijn: x x 5cm.


Levertijd: Vandaag bestel morgen in huis! Zou het niet fijn zijn om een. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Leuk om te geven als kraamcadeau, geboortegeschenk of doopfeest voor uw kind of kleinkind.


De grootste collectie spaarpotten! Deze vrolijke houten spaarpot is een ideaal kraamcadeau. Leuk om de babykamer mee te decoreren en voor je kindje om te sparen.


Ben je helemaal hierheen gescrolld om over houten spaarpot te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene houten spaarpot materiaal is hout.


Leuk houten spaarpotje met uitschuifbare bodem om te decoreren of te beletteren.

Een spaarpot die met de hand gemaakt is van hout. Deze spaarpot van Hess heeft een egel en uil aan de ene zijde en aan de andere zijde staat een vos als motief. Lees de volledige productomschrijving.


De spaarpot heeft aan de onderzijde een opening die met het bijgeleverde. Hoe gaaf is het dan als ze die in hun eigen unieke spaarpotje mogen stoppen? Met dit houten spaarpotje met naam, geboortedatum en verfspatten kan uw kindje zijn of haar eerste spaarcentjes veilig en leuk bewaren! Ieder kindje heeft toch een spaarpot nodig!


Deze leuke houten spaarpotten van Geboortestoeltje. Winkeltje spelen met een kassa hebben we vroeger allemaal wel gedaan! Alle kindjes vinden het dan ook prachtig om een muntje te krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts