maandag 8 mei 2017

Cortenstaal waterbak

Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! Alle cortenstaal watertafels kunnen geproduceerd worden in afmetingen naar wens. Kies dan de waterschaal van cortenstaal. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie.


Voor rust en ontspanning in uw tuin kan een cortenstaal watertafel niet ontbreken.

Hij is prominent aanwezig door zijn maat en biedt dan ook een grote watervoorraad waardoor de cortenstalen watertafel ook ideaal geschikt is voor bedrijven of openbare gebouwen. De waterval kan in combinatie met een waterreservoir los in uw tuin geplaatst worden of kan worden ingemetseld bij uw vijver. De waterval is te gebruiken in uw bestaande vijver maar kan ook los in uw tuin worden geplaatst in combinatie met een waterreservoir. De waterval heeft een uniek uiterlijk door het speciale staal waarvan hij gemaakt is.


Het staal is bedekt met een roestlaag welke de waterval beschermt. De meeste tuincentra verkopen geen bakken van cortenstaal. Als je een keuze hebt gemaakt voor het ontwerp en de maat van de bak, kun je op internet diverse modellen vinden en bestellen.

Er zijn best grote verschillen in cortenstaal prijzen tussen de verschillende leveranciers, dus goed zoeken naar de beste aanbieder loont! De wanden kunnen op elke gewenste maat gemaakt worden. Eventueel met cortenstaal waterbak of vijverrand. De waterwanden worden geleverd inclusief pomp, slangen en kabel.


De vijvers en wanden zijn gemaakt van 3mm. Men kan het geheel afmaken met een achterwand met geeintegreerde RVS wateroverloop. De buitenste roestlaag fungeert als een beschermende laag voor het onderliggend staal. Het wordt dan ook veel gebruikt in de scheepsvaart en gevelbekleding. Aan het staal wordt chroom en koper toegevoegd om een dichte oxidehuid te realiseren.


De WALFiLii waterelementen als decoratieve eyecatcher. Cortenstaal vijvers en waterwanden. Het design past in elk tuinontwerp. Fontein, waterbak , watertafel of alternatief voor een vijver.


Uit de bak zijn uitlopen voorzien en bovenaan met hout bekleed zodat deze als zitbank kan gebruikt worden. Deze pin is ontdekt door lies en jacob merckx-delobel.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De waterbakken kunnen in combinatie met de waterwanden worden opgestel samen vormen zij dan een fraai geheel. De waterbak en de waterwand zijn ieder voor zich losstaande elementen en kunnen ook als afzonderlijk element worden geplaatst. Met een van deze mooie waterbakken van cortenstaal heeft u een stijlvolle verhoogde vijver.


Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Dankzij de goede beschermlaag bespaart u met cortenstaal op extra behandelingen, zoals verzinken. De weervastheid van corten ontstaat door een zeer dichte oxidehuid.


IJzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom worden toegevoegd en herkenbaar wordt door de roestkleur. Dit creĆ«ert naast ’n trendy vintage look ook ‘n robuuste , industriĆ«le uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts