maandag 22 mei 2017

Kraalgordijn

Het beste kwaliteits vliegengordijn direct online te bestellen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Meer dan 1kleurvarianten mogelijk. Gratis verzending vanaf euro.


Glaskralen kleurrijk, blauw, transparant, roo oranje of groen.

Kralengordijnen, diverse kleuren. Een orientaalse sfeer in de woonkamer, keuken of tuin! Dat maakt dit kraalgordijn dan ook zeer geschikt om als vliegengordijn te gebruiken. Aan elke streng zitten heel veel kleine diamant vormige kraaltjes geregen.


Koop en verkoop kralengordijn eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!

Beschikbaar in vele soorten, kleuren en modellen! Vliegengordijnen zijn de perfecte manier om vliegen en andere vliegende insecten te weren. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Deze schitterende kralengordijnen uit India zijn fair-trade gemaakt van glazen kralen. Laat het licht schijnen door dit prachtige kralengordijn en je hebt een.


Op zoek naar een vliegengordijn dat een echte eyecatcher is? Een kralen vliegengordijn houdt de vliegen buiten én fleurt elke ruimte op. Kwaliteit en maatwerk kenmerkt onze producten. Een koordgordijn met een dikke geknoopte draad met een dikte van 5mm.


Afstand tussen de draden is 2cm. Dit kralengordijn is gemaakt van glaskralen met een goudkleurig belletje. Tijdens de zomermaanden vliegt er van alles je huis in, maar je kunt vliegende beestjes op een leuke (en diervriendelijke) manier buiten de deur houden, met een mooi en praktisch vliegengordijn.


Het vliegengordijn Paris in de kleur transparant houdt de hitte en insecten buiten.

De afmetingen van dit vliegengordijn zijn x 230cm. Deurgordijn met witte kralen 2cm. Een handig deurgordijn om allerlei insecten buiten de deur te houden. Aarzel niet en koop een van onze voordelige jaloezieën of gordijnen online!


Als je je bedenkt dat sommige kralengordijnen maar strengen hebben, heeft dit kralengordijn met haar 1strengen wel een hele dichte doorgang. Kies uit het enorme assortiment Vliegen- of kraalgordijnen. Selecteer de maat van uw deur of koop extra kralen om uw gordijn op maat te maken. U kunt ook het ontwerp van uw kraalgordijn helemaal naar smaak samenstellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Elk gordijn wordt binnen werkdagen geleverd. Het is mogelijk om uw gordijn zelf in te korten. Bij een DEGOR kraalgordijn is dit geen enkel probleem.


De kralen zitten op de draad gemonteerd en zullen er niet vanaf vallen. Bij de kunststofdraad gordijnen geldt absoluut een maximum van centimeter. Mankeert niets, zit nog in de verpakking.


Misschien leuk voor meisjeskamer of kerst. Verbeterpunt(en) Het kraalgordijn welke bij de tuindeuren zit even beter vast zetten is er bij ons twee keer afgevallen en de trap naar boven is vrij glad. Bereid je voor op het seizoen!


Alles voor tuin en buitenleven vind je bij Praxis. Reserveer alles wat je nodig hebt voor je tuin online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts