vrijdag 5 mei 2017

Badrek bamboe

Badrek bamboe

Geniet optimaal van het badderen met dit bamboe badrekje. Het rekje is voorzien van een standaard om een boek of tablet tegen aan te zetten. En een uitsparing waar je een lekker glas wijn in kunt zetten.


Voor over het ba dit badrekje bamboe. Om al je badspulletjes bij de hand te hebben tijdens het badderen. Voor iedereen die er heerlijk van houdt om te ontspannen met een lekker wijntje erbij!


Een badrekje van bamboe met een aantal heerlijke badkamerproducten. Daarnaast geven de bamboe badkameraccessoires een mooie uitstraling aan de badkamer. En maak gebruik van deze luxe bad plank.


Het uittrekbare badrekje past zich aan de. Voor iets meer luxe in het dagelijks leven is enkel een. Met dit badrek kunt u nu gemakkelijk een boek, drinken of eten mee.


Het fraaie badrek van Umbra is gemaakt van het milieuvriendelijke bamboehout en eenvoudig te reinigen. Voor je glas wijn is er een handige uitsparing gemaakt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om omvallende glazen. Ook de speciale boekenhouder is een geweldige luxe, hij zorgt ervoor dat je roman op precies de juiste bladzijde blijft. Heeeeeerlijk, tijdens de koudere dagen buiten even opwarmen in je warme bad.


Badrek bamboe

Je maakt het nog relaxter met dit badrek van Supreme Relaxation. Gemaakt van eco-friendly bamboe. Onlangs bekeken Winkelwagen.


Het badrekje bestaat uit vochtresistent bamboe , dat met zijn natuurlijke mooie nerf perfect harmonieert met je badkamer. Dit rekje is enorm handig tijdens het badderen. Badrek van bamboe , x cm. Met dit handgemaakte bamboe badrek van kun je optimaal relaxten!


Of je nou tv wilt kijken op je tablet, een boek wilt lezen of lekker een drankje wilt doen. Het kan allemaal met dit fraaie badrek. Bamboe badrek met tablet houder - cm.


Op het badrek kun je verschillende dingen plaatsen zoals een heerlijk glas wijn of een glaasje fris. Een goed boek of natuurlijk je Ipad. Een stuk zeep of shampoo, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Zachtebadmat vind je badrekken in vele verschillende soorten en maten. Kies voor een RVS badrek een bamboe badrek of zelfs een echte teakhouten.


Het degelijke badrekje is gemaakt van duurzaam bamboe. Hierdoor is de badplank geschikt voor de vochtige badkamer. Het badrek is uitschuijfbaar van tot 1centimeter waardoor je het kan gebruiken in vrijwel.


Wij wensen je veel plezier bij het rondsnuffelen in onze online shop. Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze. Wenko Telescophoekrekbaar - 25. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Badbrugje van Zeller van bamboe. Bij Homeprofiteer je van hoogwaardige meubels en € verzendkosten. Wacht dus niet langer en laat het badbrugje van Zeller comfortabel thuisbezorgen.


Als je een fan bent van meubels van de moderne stijl, past het model perfect bij jou. Het materiaal van het model is bamboe. Kleed je badkamer aan met de leukste badkamer artikelen.


Bij Xenos vind je zeeppompjes, wasmanden, douchematten en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts