dinsdag 30 mei 2017

Ijsemmer led

Kom naar de IJsemmer Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Diverse ijsemmers voor uw horeca. Serveer uw ijs in stijl - bestel nu online! Ijsemmers van alle merken op beslist.

De wijnkoeler kan verschillende kleuren (RGB) aannemen en wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee u het licht eigenhandig kunt bedienen en zelf de gewenste sfeer kunt creëren. Mooi vormgegeven plastic ijsemmer met kleurrijke LED verlichting. Verras uw gasten op een wel erg onverwachte manier ! Deze ijemmer is vervaardigd uit duurzaam PP plastic dat zeer schok- en krasbestendig is. Draadloze verlichte LED ijsemmer van LED Event. Deze waterbestendige lamp zal de sfeer van een tuin, woonkamer of bar veranderen door de diverse kleuren die je kunt doorvoeren.


LED Light Ice Bucket Champagne Wine Drinks Beer Ice Cooler Bar Party 5L.

Geef je feestjes een touch van glamour en elegantie met deze exclusieve veelkleurige LED ijsemmer ! De beste manier om flessen. Ook biedt de lamp de perfecte hoeveelheid licht in iedere situatie. Deze hippe champagne-emmer verandert geleidelijk van kleur van zodra je op het kleine witte knopje duwt. Feestverlichting - Led ijsemmer.


We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee wij en derde partijen uw. IJSEMMER MET RGB LED -VERLICHTING. RGB led -verlichting ideaal voor clubs en bars batterijvoeding, met.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Tot uur (bol cm), uur (bol en kubus met ijsemmer cm) of uur lang (kubus cm) speel je moeiteloos met de kleurtjes en de sterkte dankzij de uitgebreide afstandsbediening. Hierna is het opnieuw adapter in het stopcontact, led -toestel op de adapter en opladen voor zo´n uur. Deze LED acrylijsemmer is gemaakt van hoogwaardig acryl en LED -verlichting, afmeting is 40x15x15cm. En we kunnen ook aangepast als uw requirments.


Vind de beste selectie ijsemmer led fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit ijsemmer led voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Verlicht een bar, woning of tuin met de led rgb ijsemmer. Kies uit producten vanaf € 190. Design ijsemmer met LED -verlichting. Kies voor van de kleuren of laat de kleuren wisselen.


De ijsemmer is 42x42xcm. De LED -verlichting wordt bediend met de. Met deze ijsemmer geeft u instant een luxe draai aan uw evenement. Handig voor het koelhouden van bier, maar ook voor een chique presentatie van bijvoorbeeld champagne of prosecco.


Met de LED ijs-emmer houdt u uw dranken koel en onder handbereik van uw gasten. Mooie transparante ijsemmer met blauwe LED verlichting. Ideaal voor gebruik op feestjes, op donkere plaatsen.


Voeding via batterijen of via voedingsadapter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts